ת"י 389
רשב ירומיש
CANNED MEAT PRODUCTS
וא תומהב רשבמ םינכומה ,רשב ירומיש לע לח הז ןקת םירביאמ וא תופוע לש םיימינפ םירביאמ וא תופוע רשבמ אלל וא תופדות םע ,םהלש בולישמ וא ,תומהב לש םיימינפ רחא ןוזמ לש תופסות. הליכאל םינכומ םהו ורבע רשא םירצומ לע לח ןקת. תבכרומ הנמכ וא םהש ומכ םירכמנה םירצומ לח הז ןקת.
פרטי התקן
-
תאריך פרסום26/10/2020
-
תאריך אישור מחדש-
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון0
-
שפה בה כתוב גוף התקןעברית
-
מעמדרשמי חלקית
-
פרסום ברשומותקת 8870
-
תאריך פרסום ברשומות04/11/2020
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתמזון
בא במקום
מספר תקן | שנת תקן | תאריך ביטול |
---|---|---|
ת"י 389 | 1977 | 03/01/2021 |
ת"י 1085 | 1980 | 03/01/2021 |
הערות
בתאריך 4.11.2020 ק.ת 8870 הוכרזה החלפה של תקן ת"י 389 מאוגוסט 77 ות"י 1085 מאפריל 80 יחולו זה לצד זה ביחד עם ת"י 389 מנובמבר 2020 עד ליום 77 1.1.2023 לאחר מכן יש לבטלם (את ת"י 389 מאוגוסט ות"י 1085 מאפריל 80)ורק ת"י 389 מנובמבר 2020 יחול (1085 ראו הערות לת"י) רשמיות תקן זה בטלה במספר סעיפים המצויינים בקובץ תקנות 10397 מיום 14 בנובמבר 2022, כניסה לתוקף 1.1.2023 בתאריך
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
מספר | כותר מסמך |
---|---|
ת"י 136 חלק 1 |
תוזירא :ןוזמ ירצומל תוחישקו תומיטא תכתמ תוזירא
|
ת"י 143 |
תוקריו תוריפ ירומיש
|
ת"י 172 |
תואקשמלו ןוזמ ירצומל תיכוכז ילכמ
|
ת"י 497 |
הקידב תוטיש - רשב ירצומו רשב
|
ת"י 885 חלק 1.1 |
םייח ילעב ןוזמו םדא ןוזמ לש היגולויבורקימ:## יללכ - הקידב תוטיש
|
ת"י 885 חלק 20 |
יללכ :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש
|
ת"י 1145 |
שארמ זורא ןוזמ ןומיס
|
ת"י 5113 |
ןוזמ םע עגמב םיאבה קיטסלפ ירצומו קיטסלפ ירמוח## תואקשמו
|
תקנה 1003 |
ןוזמ יפסות( )ןוזמ( רוביצה תואירב תונקת(,## 1002-א"סשתה
|
תקנה 64005 |
4691-דכשת )תומהב תטיחש( םייח ילעב תולחמ תונקת
|
תקנה 72013 |
רוצייל םיקסעל םייתאורבת םיאנת( םיקסע יושיר תונקת## 2791-בלשת)ןוזמ
|
תקנה 74006 |
4791-דלשת )היתש ימ לש תיתאורבתה םתוכיא( הבת
|
תקנה 91001 |
1991-אנשתה )הרבדה ירמוח תויראש( )ןוזמ( הבת
|
תקנה 96001 |
ןוזמב םיניסקוטורקימ( )ןוזמ( רוביצה תואירב תונקת(## 6991-ונשתה
|
קוד ארגון | שם הארגון | מספר מסמך | מידת התאמה | שנת המסמך |
---|---|---|---|---|
CODEX STAN | CODEX ALIMENTARIUS | CAC/RCP 1 | מאוזכר | 1969 |
CODEX STAN | CODEX ALIMENTARIUS | CRC/RCP | מאוזכר | 1979 |
WHO | ארגון הבריאות העולמי | GUIDELINES- DRINKING | מאוזכר | - |
לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
אריזה | PACKAGING |
בדיקות מזון ואנליזה של מזון | FOOD TESTING AND ANALYSIS |
בשר | MEAT |
היגיינה | HYGIENE |
מזהמים | CONTAMINANTS |
עופות | POULTRY |
שימורים | CANNED FOODS |
תוספי מזון | FOOD ADDITIVES |
תיווי, סימון | LABELLING |
עיקור |
בשר |
מנה מורכבת |
בהמות |
עופות |
איברים פנימיים של עופות |
אריזה אטומה הרמטית |
סטריליות מסחרית |