עבור לתוכן הראשי דלג לאזור חיפוש דלג לבר ניווט ראשי
לתשומת לב- באתר זה התיאור "מחייב/רישמי" מתייחס הן לתקן שהינו רשמי/מחייב במלואו והן לתקן שהינו רישמי/מחייב רק בחלקו. בכל מקרה, המידע האמור אינו מחייב ואינו בא במקום עיון במידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל ובהתאם לנדרש לפי כל דין. במידה ותתגלה סתירה או אי התאמה בין המידע המתפרסם כאן לבין מידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל, יגבר המידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים.

ת"י 389

רשב ירומיש

CANNED MEAT PRODUCTS

וא תומהב רשבמ םינכומה ,רשב ירומיש לע לח הז ןקת םירביאמ וא תופוע לש םיימינפ םירביאמ וא תופוע רשבמ אלל וא תופדות םע ,םהלש בולישמ וא ,תומהב לש םיימינפ רחא ןוזמ לש תופסות. הליכאל םינכומ םהו ורבע רשא םירצומ לע לח ןקת. תבכרומ הנמכ וא םהש ומכ םירכמנה םירצומ לח הז ןקת.

70.68 ₪ (59.9 ₪ ללא מע"מ)

פרטי התקן

  • תאריך פרסום
    26/10/2020
  • תאריך אישור מחדש
    -
  • תאריך תיקון טעות
    -
  • מספר גליונות תיקון
    0
  • שפה בה כתוב גוף התקן
    עברית
  • מעמד
    רשמי חלקית
  • פרסום ברשומות
    קת 8870
  • תאריך פרסום ברשומות
    04/11/2020
  • ועדה טכנית
  • ועדה מרכזית
    מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 389 1977 03/01/2021
ת"י 1085 1980 03/01/2021

הערות

בתאריך 4.11.2020 ק.ת 8870 הוכרזה החלפה של תקן ת"י 389 מאוגוסט 77 ות"י 1085 מאפריל 80 יחולו זה לצד זה ביחד עם ת"י 389 מנובמבר 2020 עד ליום 77 1.1.2023 לאחר מכן יש לבטלם (את ת"י 389 מאוגוסט ות"י 1085 מאפריל 80)ורק ת"י 389 מנובמבר 2020 יחול (1085 ראו הערות לת"י) רשמיות תקן זה בטלה במספר סעיפים המצויינים בקובץ תקנות 10397 מיום 14 בנובמבר 2022, כניסה לתוקף 1.1.2023 בתאריך

* שדה חובה

אוסף תקנים

תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.

לרכישת מנוי לאוסף תקנים

קבצים קשורים

תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג

מספר כותר מסמך
ת"י 136 חלק 1
תוזירא :ןוזמ ירצומל תוחישקו תומיטא תכתמ תוזירא
ת"י 143
תוקריו תוריפ ירומיש
ת"י 172
תואקשמלו ןוזמ ירצומל תיכוכז ילכמ
ת"י 497
הקידב תוטיש - רשב ירצומו רשב
ת"י 885 חלק 1.1
םייח ילעב ןוזמו םדא ןוזמ לש היגולויבורקימ:## יללכ - הקידב תוטיש
ת"י 885 חלק 20
יללכ :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש
ת"י 1145
שארמ זורא ןוזמ ןומיס
ת"י 5113
ןוזמ םע עגמב םיאבה קיטסלפ ירצומו קיטסלפ ירמוח## תואקשמו
תקנה 1003
ןוזמ יפסות( )ןוזמ( רוביצה תואירב תונקת(,## 1002-א"סשתה
תקנה 64005
4691-דכשת )תומהב תטיחש( םייח ילעב תולחמ תונקת
תקנה 72013
רוצייל םיקסעל םייתאורבת םיאנת( םיקסע יושיר תונקת## 2791-בלשת)ןוזמ
תקנה 74006
4791-דלשת )היתש ימ לש תיתאורבתה םתוכיא( הבת
תקנה 91001
1991-אנשתה )הרבדה ירמוח תויראש( )ןוזמ( הבת
תקנה 96001
ןוזמב םיניסקוטורקימ( )ןוזמ( רוביצה תואירב תונקת(## 6991-ונשתה
קוד ארגון שם הארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת המסמך
CODEX STAN CODEX ALIMENTARIUS CAC/RCP 1 מאוזכר 1969
CODEX STAN CODEX ALIMENTARIUS CRC/RCP מאוזכר 1979
WHO ארגון הבריאות העולמי GUIDELINES- DRINKING מאוזכר -

לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה

תאור בעברית תאור באנגלית
אריזה PACKAGING
בדיקות מזון ואנליזה של מזון FOOD TESTING AND ANALYSIS
בשר MEAT
היגיינה HYGIENE
מזהמים CONTAMINANTS
עופות POULTRY
שימורים CANNED FOODS
תוספי מזון FOOD ADDITIVES
תיווי, סימון LABELLING
עיקור
בשר
מנה מורכבת
בהמות
עופות
איברים פנימיים של עופות
אריזה אטומה הרמטית
סטריליות מסחרית