עבור לתוכן הראשי דלג לאזור חיפוש דלג לבר ניווט ראשי
לתשומת לב- באתר זה התיאור "מחייב/רישמי" מתייחס הן לתקן שהינו רשמי/מחייב במלואו והן לתקן שהינו רישמי/מחייב רק בחלקו. בכל מקרה, המידע האמור אינו מחייב ואינו בא במקום עיון במידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל ובהתאם לנדרש לפי כל דין. במידה ותתגלה סתירה או אי התאמה בין המידע המתפרסם כאן לבין מידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל, יגבר המידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים.

ת"י 885 חלק 20

יללכ :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש

MICROBIOLOGY TEST METHODS FOR FOODSTUFFS: GENERAL

ןוזמ לש היגולויבורקימב הקידב תוטישל הנפמ הז ןקת הלא םיאשונב םייח ילעב ןוזמו םדא: )יוהיזל ,יוליגל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש )א הז ןקת ;ןוזמ ירצומב םימזינגרואורקימ לש הריפסלו בלח לש תויגולויבורקימ הקידב תוטיש לע לח וניא וירצומו; )אל ןוזמ ירצומ לש לוקלקה תוביס רוריבל תוטיש )ב םוחב םירמושמ םייצמוח; )ןוזמ ימגדמ תליטנ ינפוא ,תויללכ תויחנהו תושירד )ג, תויגולויבורקימ תוקידבל תומגוד תנכה.

70.68 ₪ (59.9 ₪ ללא מע"מ)

פרטי התקן

  • תאריך פרסום
    31/01/2024
  • תאריך אישור מחדש
    -
  • תאריך תיקון טעות
    -
  • מספר גליונות תיקון
    0
  • שפה בה כתוב גוף התקן
    עברית
  • מעמד
  • פרסום ברשומות
    יפ 12092
  • תאריך פרסום ברשומות
    14/02/2024
  • ועדה טכנית
  • ועדה מרכזית
    מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 885 חלק 1.1 2011 31/01/2024
ת"י 885 חלק 1.2 2011 28/04/2011
ת"י 885 חלק 2 1979 28/04/2011
ת"י 885 חלק 2 1986 01/03/1979
ת"י 885 חלק 2 1999 01/02/1986
ת"י 885 חלק 3 1974 01/11/1999
ת"י 885 חלק 3 1986 01/07/1974
ת"י 885 חלק 3 1999 01/02/1986
ת"י 885 חלק 4 1974 01/11/1999
ת"י 885 חלק 4 1986 01/07/1974
ת"י 885 חלק 4 1999 01/02/1986
ת"י 885 חלק 6 1986 01/11/1999
ת"י 885 חלק 6 1999 01/07/1975
ת"י 885 חלק 7 1976 01/11/1999
ת"י 885 חלק 7 1986 01/07/1976
ת"י 885 חלק 7 1989 01/07/1986
ת"י 885 חלק 7 1999 01/09/1989
ת"י 885 חלק 8 1977 01/11/1999
ת"י 885 חלק 8 1986 01/08/1977
ת"י 885 חלק 8 1999 01/07/1986
ת"י 885 חלק 9 1977 01/11/1999
ת"י 885 חלק 9 1999 01/08/1977
ת"י 885 חלק 12 2004 01/11/1999
ת"י 885 חלק 14 1987 01/07/1984
ת"י 885 חלק 14 1999 01/04/1987
ת"י 885 חלק 18 2011 01/11/1999
ת"י 885 חלק 19.1 2011 28/04/2011
ת"י 885 חלק 19.2 2011 28/04/2011

הערות

8,7,6,4,3,2,1.2,1.1 התקנים הישראליים ת"י 885 חלקים 19,2,19.1,18,14,12,9 שתאריך פרסומם מופיע בהודעה על הרוויזיה בתקן (לרבות גיליונות התיקון שלהם) ישארו 885 בתוקף במשך 3 שנים מיום פרסום תקן ישראלי זה,ת"י חלק 20 ברשומות. בתום תקופה זו ייכנס לתוקף תקן ישראלי זה ת"י 885 חלק 20. כלומר, ישארו בתוקף עד לתאריך 14.2.2027 לפי ילקוט פרסומים 12092 מיום 14.2.2024

* שדה חובה

אוסף תקנים

תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.

לרכישת מנוי לאוסף תקנים

קבצים קשורים

תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג

מספר כותר מסמך
ת"י 885 חלק 1
תליטנ :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## תויגולויבורקימ תוקידב תכירעל ןוזמ לש םימגדמ
ת"י 885 חלק 5
תריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## יתאוצ אצוממ םיקוקוטפרטס תצובקמ םיקדייחה
ת"י 885 חלק 10
תעיבק :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םתריפסו םייליפומרת םיקדייח לש תואצמיה
ת"י 885 חלק 11
הטבנה : ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םייליפומרתו םייליפוזמ םיגבנ לש הריפסו
ת"י 885 חלק 13
תוביס רוריב:ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םוחב םירמושמ םייצמוח אל ןוזמ ירצומ לש לוקלקה
ת"י 885 חלק 15
תוטיש :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## יללכ -תויפולח
קוד ארגון שם הארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת המסמך
FDA FOOD AND DRUG ADMINISTRATION BAM: BACILLUS CEREUS מאוזכר -
FDA FOOD AND DRUG ADMINISTRATION BAM: LISTERIA MONOCY מאוזכר -
FDA FOOD AND DRUG ADMINISTRATION BAM: SALMONELLA מאוזכר -
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 10272 מאוזכר -
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 11290 מאוזכר -
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 15213 מאוזכר -
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 15214 מאוזכר -
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 16649 מאוזכר -
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 16654 מאוזכר -
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 21527 מאוזכר -
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 21528 מאוזכר -
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 22964 מאוזכר -
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 4832 מאוזכר -
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 4833 מאוזכר -
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 6579 מאוזכר -
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 6887 מאוזכר -
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 6888 מאוזכר -
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 7218 מאוזכר -
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 7251 מאוזכר -
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 7932 מאוזכר -
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 7937 מאוזכר -
USDA united states department of agriculture MLG מאוזכר -

לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה

תאור בעברית תאור באנגלית
(שיטות ספירה (מיקרוביולוגיה COUNT METHODS (MICROBIOLOGY)
אנליזה מיקרוביולוגית MICROBIOLOGICAL ANALYSIS
בדיקות מזון FOOD TESTING
בקטריה, חיידקים BACTERIA
התאמת מזון לצריכת אדם FOOD FIT FOR HUMAN CONSUMPTION
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
מזון בעלי חיים ANIMAL FEED

לא קיימים מונחים לתקן זה