ת"י 885 חלק 1.1
םייח ילעב ןוזמו םדא ןוזמ לש היגולויבורקימ:## יללכ - הקידב תוטיש
MICROBIOLOGY OF FOOD AND ANIMAL FEEDING STUFFS: TEST METHODS - GENERAL
םימיאתמה הרדסה יקלחל תוינפה תועצמאב,עבוק הז ןקת, הלא םיאושנ: יוהיזל,יוליגל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש )א ןוזמבו םדא ןוזמב םימזינגרואורקימ לש הריפסלו םייח ילעב; ימגדמ תליטנ ינפוא,תויללכ תויחנהו תושירד )ב תוקידבל תומגוד תנכה,םייח ילעב ןוזמו םדא ןוזמ תויגולויבורקימ; יצמוח אל ןוזמ לש לוקלקה תוביס רוריב ןפוא )ג םוחב רמושמ; תויגולויבורקימ תוקידבל תויפולח תוטיש )ד.
פרטי התקן
-
תאריך פרסום28/04/2011
-
תאריך אישור מחדש-
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון0
-
שפה בה כתוב גוף התקןעברית
-
מעמד
-
פרסום ברשומותיפ 6251
-
תאריך פרסום ברשומות16/06/2011
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתמזון
הערות
20 ראו הערה לת"י 885 חלק
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
מספר | כותר מסמך |
---|---|
ת"י 885 חלק 1.2 |
םייח ילעב ןוזמו םדא ןוזמ לש היגולויבורקימ:## תויגולויבורקימ תוקידבל תויללכ תויחנהו תושירד
|
ת"י 885 חלק 7 |
דודיב :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## הלנומלס יוהיזו
|
ת"י 885 חלק 14 |
תריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## בלח תצמוח יקדייח
|
ת"י 885 חלק 18 |
םייח ילעב ןוזמו םדא ןוזמ לש היגולויבורקימ:## יקאזקס רטקבורטנא יוליג - בלח ירצומו בלח
|
ת"י 885 חלק 19.1 |
םייח ילעב ןוזמו םדא ןוזמ לש היגולויבורקימ:## סנגוטיצונומ הירטסיל לש הריפסלו יוליגל תיקפוא הטיש-## יוליג תטיש
|
ת"י 885 חלק 19.2 |
םייח ילעב ןוזמו םדא ןוזמ לש היגולויבורקימ:## סנגוטיצונומ הירטסיל לש הריפסלו יוליגל תיקפוא הטיש-## הריפס תטיש
|
ת"י 2222 |
םייללכ םיחנומ - הל תובורק תויוליעפו הניקת
|
לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה
לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
אנליזה מיקרוביולוגית | MICROBIOLOGICAL ANALYSIS |
בדיקות מזון | FOOD TESTING |
התאמת מזון לצריכת אדם | FOOD FIT FOR HUMAN CONSUMPTION |
מוצרי מזון | FOOD PRODUCTS |
מזון בעלי חיים | ANIMAL FEED |
שיטות ספירה | COUNT METHODS |
לא קיימים מונחים לתקן זה