עבור לתוכן הראשי דלג לאזור חיפוש דלג לבר ניווט ראשי
לתשומת לב- באתר זה התיאור "מחייב/רישמי" מתייחס הן לתקן שהינו רשמי/מחייב במלואו והן לתקן שהינו רישמי/מחייב רק בחלקו. בכל מקרה, המידע האמור אינו מחייב ואינו בא במקום עיון במידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל ובהתאם לנדרש לפי כל דין. במידה ותתגלה סתירה או אי התאמה בין המידע המתפרסם כאן לבין מידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל, יגבר המידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים.

ת"י 1254

רוריקב ןוסחאב םירמושמה ,םייחמצ םירמוחמ םיטלס,## וידעלב וא רמשמ רמוח תפסותב

SALADS MADE FROM VEGETABLE MATTER, PRESERVED BY LOW-TEMPERATURE STORAGE, WITH OR WITHOUT ADDITION OF PRESERVATIVES

ןוסחאב םירמושמה ,םייחמצ םירמוחמ םיטלס לע לח הז ןקת םהידעלב וא םירמשמ םירמוח תפסותב ,רורקב. לע לח וניא ןקתה: -םוחה לופיטב םירמושמו תומוטא תוזיראב םיזורא םיטלס - םיטלס תנכהל תוקבא -םיננוצמ תוקרי לש הליכאל תונכומ תובורעת

103.84 ₪ (88 ₪ ללא מע"מ)

פרטי התקן

  • תאריך פרסום
    31/05/2002
  • תאריך אישור מחדש
    31/03/2014
  • תאריך תיקון טעות
    -
  • מספר גליונות תיקון
    0
  • שפה בה כתוב גוף התקן
    עברית
  • מעמד
    רשמי חלקית
  • פרסום ברשומות
    יפ 5087
  • תאריך פרסום ברשומות
    20/06/2002
  • ועדה טכנית
  • ועדה מרכזית
    מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 1252 1988 19/08/2002
ת"י 1254 1988 19/08/2002
ת"י 1314 1988 19/08/2002

הערות

רשמיות תקן זה בטלה במספר סעיפים המצויינים בקובץ תקנות 10397 מיום 14 בנובמבר 2022, כניסה לתוקף בתאריך 1.1.2023 למעט סעיף א עד ג אשר יכנס לתוקף 2026 בתאריך 1 באוגוסט

* שדה חובה

אוסף תקנים

תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.

לרכישת מנוי לאוסף תקנים

קבצים קשורים

תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג

מספר כותר מסמך
ת"י 41
םידבועמ תוינבגע יזיכרת
ת"י 143
תוקריו תוריפ ירומיש
ת"י 191
תיז ןמש
ת"י 216
םייחמצ םינמש
ת"י 373
שבד ירצומו שבד
ת"י 411
ירולכ ןרתנ : ןוזמל חלמ
ת"י 431
םימב ןמש לש םירחא םיבילחתו תינוימ## םיבטרכ וא םיחרממכ םישמשמה
ת"י 524
פושטק
ת"י 730
תורמושמ תוינבגע ירצומ
ת"י 926
םירמשמ םירמוחב םירמושמה תוקריו תוריפ ירצומ
ת"י 1059
םיזורא ןוזמ ירצומ לש חפנה תלובסו לקשמה תלובס## שארמ
ת"י 1118 חלק 1
יללכ :שארמ םיזורא ןוזמ ירצומ לש הדיחא הלוכת
ת"י 1145
שארמ זורא ןוזמ ןומיס
ת"י 1160
תורדגה - יאלקח רוקממ םילזונמ יושעה רצומ - ץמוח,## ןומיס ,תושירד
ת"י 1359
ןוזמ לוביתל תובורעתו םינילבת ,םישבוימ תוקרי
תקנה 1003
ןוזמ יפסות( )ןוזמ( רוביצה תואירב תונקת(,## 1002-א"סשתה
תקנה 65003 חלק 1
ןוזמ יכרצב םירמשמ תודוסי( םעה תואירב תונקת(## )5691 הכשת )2 'סמ ןוקית
תקנה 66006
ןוזמ יכרצמב םיבציימו םיבלחתמ תודוסי()ןוזמ(הבת(## 6691-וכשת
תקנה 74006
4791-דלשת )היתש ימ לש תיתאורבתה םתוכיא( הבת
תקנה 79018
שומישהו ןתאפקה,ןשוביי,םיציב רוטסיפ()ןוזמ יכרצ( הבת## 9791-טלשת)ןהב
תקנה 91001
1991-אנשתה )הרבדה ירמוח תויראש( )ןוזמ( הבת
תקנה 92032
ןוזמ תוזירא לש הריגס( )ןוזמ( רוביצה תואירב תונקת(## 2991-גנשתה
קוד ארגון שם הארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת המסמך
AOAC ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS METHODS מאוזכר -
CFR CODE OF FEDERAL REGULATION 12 מאוזכר -
FCC FOOD CHEMICALS CODEX FOOD מאוזכר -

לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה

תאור בעברית תאור באנגלית
VEGTABLES
איסום בקור COLD STORAGE
בדיקות מזון FOOD TESTING
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
סלטים SALADS
שימור מזון FOOD PRESERVATION
שימורים PRESERVED FOODS

לא קיימים מונחים לתקן זה