ת"י 1254
רוריקב ןוסחאב םירמושמה ,םייחמצ םירמוחמ םיטלס,## וידעלב וא רמשמ רמוח תפסותב
SALADS MADE FROM VEGETABLE MATTER, PRESERVED BY LOW-TEMPERATURE STORAGE, WITH OR WITHOUT ADDITION OF PRESERVATIVES
ןוסחאב םירמושמה ,םייחמצ םירמוחמ םיטלס לע לח הז ןקת םהידעלב וא םירמשמ םירמוח תפסותב ,רורקב. לע לח וניא ןקתה: -םוחה לופיטב םירמושמו תומוטא תוזיראב םיזורא םיטלס - םיטלס תנכהל תוקבא -םיננוצמ תוקרי לש הליכאל תונכומ תובורעת
פרטי התקן
-
תאריך פרסום31/05/2002
-
תאריך אישור מחדש31/03/2014
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון0
-
שפה בה כתוב גוף התקןעברית
-
מעמדרשמי חלקית
-
פרסום ברשומותיפ 5087
-
תאריך פרסום ברשומות20/06/2002
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתמזון
בא במקום
מספר תקן | שנת תקן | תאריך ביטול |
---|---|---|
ת"י 1252 | 1988 | 19/08/2002 |
ת"י 1254 | 1988 | 19/08/2002 |
ת"י 1314 | 1988 | 19/08/2002 |
הערות
רשמיות תקן זה בטלה במספר סעיפים המצויינים בקובץ תקנות 10397 מיום 14 בנובמבר 2022, כניסה לתוקף בתאריך 1.1.2023 למעט סעיף א עד ג אשר יכנס לתוקף 2026 בתאריך 1 באוגוסט
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
מספר | כותר מסמך |
---|---|
ת"י 41 |
םידבועמ תוינבגע יזיכרת
|
ת"י 143 |
תוקריו תוריפ ירומיש
|
ת"י 191 |
תיז ןמש
|
ת"י 216 |
םייחמצ םינמש
|
ת"י 373 |
שבד ירצומו שבד
|
ת"י 411 |
ירולכ ןרתנ : ןוזמל חלמ
|
ת"י 431 |
םימב ןמש לש םירחא םיבילחתו תינוימ## םיבטרכ וא םיחרממכ םישמשמה
|
ת"י 524 |
פושטק
|
ת"י 730 |
תורמושמ תוינבגע ירצומ
|
ת"י 926 |
םירמשמ םירמוחב םירמושמה תוקריו תוריפ ירצומ
|
ת"י 1059 |
םיזורא ןוזמ ירצומ לש חפנה תלובסו לקשמה תלובס## שארמ
|
ת"י 1118 חלק 1 |
יללכ :שארמ םיזורא ןוזמ ירצומ לש הדיחא הלוכת
|
ת"י 1145 |
שארמ זורא ןוזמ ןומיס
|
ת"י 1160 |
תורדגה - יאלקח רוקממ םילזונמ יושעה רצומ - ץמוח,## ןומיס ,תושירד
|
ת"י 1359 |
ןוזמ לוביתל תובורעתו םינילבת ,םישבוימ תוקרי
|
תקנה 1003 |
ןוזמ יפסות( )ןוזמ( רוביצה תואירב תונקת(,## 1002-א"סשתה
|
תקנה 65003 חלק 1 |
ןוזמ יכרצב םירמשמ תודוסי( םעה תואירב תונקת(## )5691 הכשת )2 'סמ ןוקית
|
תקנה 66006 |
ןוזמ יכרצמב םיבציימו םיבלחתמ תודוסי()ןוזמ(הבת(## 6691-וכשת
|
תקנה 74006 |
4791-דלשת )היתש ימ לש תיתאורבתה םתוכיא( הבת
|
תקנה 79018 |
שומישהו ןתאפקה,ןשוביי,םיציב רוטסיפ()ןוזמ יכרצ( הבת## 9791-טלשת)ןהב
|
תקנה 91001 |
1991-אנשתה )הרבדה ירמוח תויראש( )ןוזמ( הבת
|
תקנה 92032 |
ןוזמ תוזירא לש הריגס( )ןוזמ( רוביצה תואירב תונקת(## 2991-גנשתה
|
קוד ארגון | שם הארגון | מספר מסמך | מידת התאמה | שנת המסמך |
---|---|---|---|---|
AOAC | ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS | METHODS | מאוזכר | - |
CFR | CODE OF FEDERAL REGULATION | 12 | מאוזכר | - |
FCC | FOOD CHEMICALS CODEX | FOOD | מאוזכר | - |
לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
VEGTABLES | |
איסום בקור | COLD STORAGE |
בדיקות מזון | FOOD TESTING |
מוצרי מזון | FOOD PRODUCTS |
סלטים | SALADS |
שימור מזון | FOOD PRESERVATION |
שימורים | PRESERVED FOODS |
לא קיימים מונחים לתקן זה