ת"י 524
פושטק
KETCHUP
תוירט תוינבגע תטיחסמ לבקתמה רצומ לע לח הז ןקת, תפסותב ,זכורמ תוינבגע ץיממ וא ,תוינבגע ץיממ הז ןקת תושירד לע ףסונ .)2( ףיעסב םיטרופמה םירמוחה 341 י"ת ילארשיה ןקתה תושירד םג רצומה לע תולח.
פרטי התקן
-
תאריך פרסום28/02/2023
-
תאריך אישור מחדש-
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון0
-
שפה בה כתוב גוף התקןאנגלית
-
מעמד
-
פרסום ברשומותיפ 11178
-
תאריך פרסום ברשומות12/03/2023
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתמזון
בא במקום
מספר תקן | שנת תקן | תאריך ביטול |
---|---|---|
ת"י 524 | 1979 | 28/02/2023 |
ת"י 524 | 1983 | 28/02/2023 |
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
מספר | כותר מסמך |
---|---|
ת"י 41 |
םידבועמ תוינבגע יזיכרת
|
ת"י 52 |
תוריפ ירטקנו תוריפ יצימ
|
ת"י 143 |
תוקריו תוריפ ירומיש
|
ת"י 373 |
שבד ירצומו שבד
|
ת"י 411 |
ירולכ ןרתנ : ןוזמל חלמ
|
ת"י 1145 |
שארמ זורא ןוזמ ןומיס
|
ת"י 1160 |
תורדגה - יאלקח רוקממ םילזונמ יושעה רצומ - ץמוח,## ןומיס ,תושירד
|
ת"י 7212 |
םירכוס
|
תקנה 1003 |
ןוזמ יפסות( )ןוזמ( רוביצה תואירב תונקת(,## 1002-א"סשתה
|
תקנה 74006 חלק 2 |
היתש ימ לש תיתאורבתה םתוכיא( םעה תואירב תונקת(## )8891-טמשתה )ןוקית
|
תקנה 91001 |
1991-אנשתה )הרבדה ירמוח תויראש( )ןוזמ( הבת
|
תקנה 96001 |
ןוזמב םיניסקוטורקימ( )ןוזמ( רוביצה תואירב תונקת(## 6991-ונשתה
|
קוד ארגון | שם הארגון | מספר מסמך | מידת התאמה | שנת המסמך |
---|---|---|---|---|
AOAC | ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS | 965 | מאוזכר | - |
CFR | CODE OF FEDERAL REGULATION | 21 | מאוזכר | - |
CFR | CODE OF FEDERAL REGULATION | 21.2.1.B | זהה חלקית | 2020 |
WHO | ארגון הבריאות העולמי | 1+2 | מאוזכר | - |
לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
איכות | QUALITY |
ירקות | VEGETABLES |
מרכיבים | INGREDIENTS |
עגבניות | TOMATOES |
תוספי מזון | FOOD ADDITIVES |
תיווי, סימון | LABELLING |
לא קיימים מונחים לתקן זה