עבור לתוכן הראשי דלג לאזור חיפוש דלג לבר ניווט ראשי
לתשומת לב- באתר זה התיאור "מחייב/רישמי" מתייחס הן לתקן שהינו רשמי/מחייב במלואו והן לתקן שהינו רישמי/מחייב רק בחלקו. בכל מקרה, המידע האמור אינו מחייב ואינו בא במקום עיון במידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל ובהתאם לנדרש לפי כל דין. במידה ותתגלה סתירה או אי התאמה בין המידע המתפרסם כאן לבין מידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל, יגבר המידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים.

ת"י 115

תוכר תונבל תוניבג

SOFT WHITE CHEESES

הצחמל תוכרו תוכר תוניבג לע לח הז ןקת.

103.84 ₪ (88 ₪ ללא מע"מ)

פרטי התקן

  • תאריך פרסום
    01/10/1992
  • תאריך אישור מחדש
    -
  • תאריך תיקון טעות
    -
  • מספר גליונות תיקון
    0
  • שפה בה כתוב גוף התקן
    עברית
  • מעמד
    רשמי חלקית
  • פרסום ברשומות
    יפ 4694
  • תאריך פרסום ברשומות
    03/11/1998
  • ועדה טכנית
  • ועדה מרכזית
    מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 115 1985 02/01/1999

הערות

93-04-04-לשעבר רשמי י"פ 4082 93-02-04 מחייב מ : הסרת רשמייות מיום 98-11-01 מסעיפים 103-מיון וכינוי; 104-רכיבים (למעט דרישות או ;מגבלות שמטרתן הגנה על בריאות הציבור); 202-תכולה .205-הרכב רשמיות תקן זה בטלה במספר סעיפים המצויינים בקובץ 2022 תקנות 10397 מיום 14 בנובמבר כניסה לתוקף בתאריך 1.1.2023 למעט פסקה א ו- ב שרשמיותן בטלה רק בתאריך 1 באוגוסט 2026 לפי קובץ 14.11.2022 תקנות 10397 מיום

* שדה חובה

אוסף תקנים

תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.

לרכישת מנוי לאוסף תקנים

קבצים קשורים

תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג

מספר כותר מסמך
ת"י 55
ימלוג הרפ בלח
ת"י 373
שבד ירצומו שבד
ת"י 411
ירולכ ןרתנ : ןוזמל חלמ
ת"י 550
וירצומו בלח לש תויגולויבורקימ תוקידב:## םרופילוקה תצובקמ םיקדייח תובשומ לש הריפס
ת"י 563
הטישה יפל( הזטאפסופ תקידב :וירצומו בלח תוקידב## ררש לש הריהמה(
ת"י 627
הטישה יפל הניבגב ןמושה תלוכת:וירצומו בלח תוקידב## קילוג-ןו( תירטמוריטובה(
ת"י 628
תליטנ :וירצומו בלח לש תויגולויבורקימ תוקידב## הקידבל תוברועמ תומגוד תנכהו תומגוד
ת"י 1059
םיזורא ןוזמ ירצומ לש חפנה תלובסו לקשמה תלובס## שארמ
ת"י 1145
שארמ זורא ןוזמ ןומיס
ת"י 1242
תריפס : וירצומו בלח לש תויגולויבורקימ תוקידב## שבועו םירמש
ת"י 1361
תוחולמ תוניבג
תקנה 62004
2691 בכשת )בלח ירצומ( שמפצ
תקנה 65003
הכשת )ןוזמ יכרצב רמשמ תודוסי( םעה תואירב תונקת## 5691
תקנה 66006 חלק 4
ןוזמ יכרצמב םיבציימן םיבלחתמ תודוסי()ןוזמ( הבת(## )3891-דמשת)ןוקית
תקנה 87015
7891-זמשת)םיקיתממו יטתאיד ןוזמ()ןוזמ(הבת
קוד ארגון שם הארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת המסמך
CFR CODE OF FEDERAL REGULATION LATEST EDITION מאוזכר -
FCC FOOD CHEMICALS CODEX LATEST EDITION מאוזכר -
IDF INTERNATIONAL DAIRY FEDERATION 4A מאוזכר 1982
IDF INTERNATIONAL DAIRY FEDERATION 88 מאוזכר 1979
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 8262-3 מאוזכר 1987

לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה

תאור בעברית תאור באנגלית
אנליזה מיקרוביולוגית MICROBIOLOGICAL ANALYSIS
גבינות CHEESE
מוצרי חלב DAIRY PRODUCTS
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
מספר דחייה
מספר קבלה
דוגמה
מנה
מדגם
שיווק
דרישה מוחלטת