עבור לתוכן הראשי דלג לאזור חיפוש דלג לבר ניווט ראשי
לתשומת לב- באתר זה התיאור "מחייב/רישמי" מתייחס הן לתקן שהינו רשמי/מחייב במלואו והן לתקן שהינו רישמי/מחייב רק בחלקו. בכל מקרה, המידע האמור אינו מחייב ואינו בא במקום עיון במידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל ובהתאם לנדרש לפי כל דין. במידה ותתגלה סתירה או אי התאמה בין המידע המתפרסם כאן לבין מידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל, יגבר המידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים.

ת"י 1242

תריפס : וירצומו בלח לש תויגולויבורקימ תוקידב## שבועו םירמש

MICROBIOLOGICAL TESTS OF MILK AND DAIRY PRODUCTS: YEAST AND MOLD COUNT

לש תיביטקלס הריפסל תיללכ הקידב תטיש ראתמ הז ןקת בלח ירצומבו בלחב םייוצמה,שבועו םירמש תובשומ.

53.45 ₪ (45.3 ₪ ללא מע"מ)

פרטי התקן

  • תאריך פרסום
    01/07/1985
  • תאריך אישור מחדש
    11/01/2001
  • תאריך תיקון טעות
    -
  • מספר גליונות תיקון
    0
  • שפה בה כתוב גוף התקן
    עברית
  • מעמד
    רשמי
  • פרסום ברשומות
    קת 10397
  • תאריך פרסום ברשומות
    14/11/2022
  • ועדה טכנית
  • ועדה מרכזית
    מזון

הערות

14 רשמיות תקן זה בטלה לפי קובץ תקנות 10397 מיום 1.1.2024 בנובמבר 2022, כניסה לתוקף בתאריך פורסם כרשמי בילקוט פרסומים 3240 מיום 22.8.85 כניסה 21.10.85 לתוקף בתאריך

* שדה חובה

אוסף תקנים

תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.

לרכישת מנוי לאוסף תקנים

קבצים קשורים

תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג

לא אוזכרו מסמכים ישראלים בתקן זה

לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה

לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה

תאור בעברית תאור באנגלית
אנליזה מיקרוביולוגית MICROBIOLOGICAL ANALYSIS
בדיקות מזון FOOD TESTING
חלב MILK
מוצרי חלב DAIRY PRODUCTS
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
עובש MOULD
שמרים YEAST

לא קיימים מונחים לתקן זה