ת"י 627
הטישה יפל הניבגב ןמושה תלוכת:וירצומו בלח תוקידב## קילוג-ןו( תירטמוריטובה(
TESTING OF MILK AND MILK PRODUCTS:FAT CONTENT IN CHEESE(VAN GULIK METHOD)
תעיבקל )506 י"ת האר( תירטמוריטוב הטיש תראותמ ןקתב הניבגב ןמושה תלוכת.
פרטי התקן
-
תאריך פרסום01/11/1986
-
תאריך אישור מחדש11/01/2001
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון0
-
שפה בה כתוב גוף התקןעברית
-
מעמד
-
פרסום ברשומותיפ 3473
-
תאריך פרסום ברשומות14/08/1987
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתמזון
בא במקום
מספר תקן | שנת תקן | תאריך ביטול |
---|---|---|
ת"י 627 | 1966 | 01/11/1986 |
הערות
14 רשמיות תקן זה בטלה לפי קובץ תקנות 10397 מיום 1.1.2023 בנובמבר 2022, כניסה לתוקף בתאריך
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
לא אוזכרו מסמכים ישראלים בתקן זה
קוד ארגון | שם הארגון | מספר מסמך | מידת התאמה | שנת המסמך |
---|---|---|---|---|
BS | BRITISH STANDARDS INST. | 696 PART 2 | מאוזכר | - |
ISO | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION | 3432 | מאוזכר | 1975 |
לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
אנליזה כימית ובדיקות כימיות | CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING |
בדיקות מזון | FOOD TESTING |
גבינות | CHEESE |
מוצרי חלב | DAIRY PRODUCTS |
מוצרי מזון | FOOD PRODUCTS |
קביעת תכולה | DETERMINATION OF CONTENT |
שומנים | FATS |
לא קיימים מונחים לתקן זה