ת"י 2202 חלק 2
ןוזמ :םידבועמ ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ תושירד## ןכומ
MICROBIOLOGICAL REQUIREMENTS FOR PROCESSED FOOD PRODUCTS: PREPARED FOODS
ןכומ ןוזמל תויגולויבורקימ תושירד עבוק הז ןקת.
פרטי התקן
-
תאריך פרסום31/12/2006
-
תאריך אישור מחדש31/03/2014
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון2
-
שפה בה כתוב גוף התקןעברית
-
מעמד
-
פרסום ברשומותיפ 5622
-
תאריך פרסום ברשומות31/01/2007
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתמזון
בא במקום
מספר תקן | שנת תקן | תאריך ביטול |
---|---|---|
ת"י 2202 חלק 2 | 2002 | 31/12/2006 |
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
מספר | כותר מסמך |
---|---|
ת"י 885 חלק 3 |
הריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םייבוריא םימזינגרואורקימ לש תיללכ
|
ת"י 885 חלק 4 |
תריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םימרופילוקה תצובקמ םיקדייחה
|
ת"י 885 חלק 5 |
תריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## יתאוצ אצוממ םיקוקוטפרטס תצובקמ םיקדייחה
|
ת"י 885 חלק 6 |
וא הריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## סוקוקוליפאטס תצובקמ םיקדייח לש תואצמיה תעיבק## זאלוגאוק תוליעפ ילעב סוארוא
|
ת"י 885 חלק 7 |
דודיב :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## הלנומלס יוהיזו
|
ת"י 885 חלק 8 |
תריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## שבועו םירמש
|
ת"י 885 חלק 9 |
תריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םוידירטסולק רשאמ ןחבמו טיפלוס ירזחמ הידירטסולק## יישלו( סנ'גנירפרפ(
|
ת"י 885 חלק 12 |
תריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## זאדינורוקולג -אתיב תוליעפ ילעב ילוק היכירשא יקדייח
|
ת"י 2859 חלק 1 |
המיגד תומכס -תונוכת יפל הניחבל המיגד ילהונ## הלבקל תוכיא לובג יפל תוחתפוממ )LQA( הנמ-הנמ תניחבל
|
קוד ארגון | שם הארגון | מספר מסמך | מידת התאמה | שנת המסמך |
---|---|---|---|---|
FDA | FOOD AND DRUG ADMINISTRATION | CHAPTER 14 | מאוזכר | - |
ISO | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION | 16654 | מאוזכר | 2001 |
סוג | מספר | מתאריך | כותר גליון התיקון | שפה | הערה |
---|---|---|---|---|---|
תקן | 02202-02-0-1 | 28/02/2008 | ןוזמ :םידבועמ ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ תושירד## ןכומ | עברית |
גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il |
תקן | 02202-02-0-2 | 31/07/2012 | ןוזמ :םידבועמ ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ תושירד## ןכומ | עברית |
גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il |
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
אנליזה מיקרוביולוגית | MICROBIOLOGICAL ANALYSIS |
בקטריה, חיידקים | BACTERIA |
מוצרי מזון | FOOD PRODUCTS |
מזון מעובד | PROCESSED FOODS |
לא קיימים מונחים לתקן זה