ת"י 885 חלק 12
תריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## זאדינורוקולג -אתיב תוליעפ ילעב ילוק היכירשא יקדייח
MICROBIOLOGICAL TEST METHODS FOR FOODSTUFFS: ENUMERATION OF B-GLUCURONIDASE-POSITIVE ESCHRICHIA COLI
ידקייח תריפסל הקידב תוטישל תורוקמ עבוק הז ןקת תוטרופמה ,זאדינורוקולג -אתיב ילעב ילוק היכירשא 1002:1-94661 םיימואלניבה םינקתב OSI 1002 -ו: 2-94661 OSI. הקידבל ןתנכהלו תומגודה תליטנל תוטישה 0,1,2 םיקלח 588 י"ת יפל ןה.
פרטי התקן
-
תאריך פרסום21/02/2004
-
תאריך אישור מחדש31/03/2014
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון0
-
שפה בה כתוב גוף התקןעברית
-
מעמד
-
פרסום ברשומותקת 10397
-
תאריך פרסום ברשומות14/11/2022
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתמזון
בא במקום
מספר תקן | שנת תקן | תאריך ביטול |
---|---|---|
ת"י 885 חלק 12 | 1984 | 21/02/2004 |
ת"י 885 חלק 12 | 1999 | 21/02/2004 |
הערות
14 רשמיות תקן זה בטלה לפי קובץ תקנות 10397 מיום 1.1.2023 בנובמבר 2022, כניסה לתוקף בתאריך 9.3.2004 פורסם כרשמי בילקוט פרסומים 52080 מיום 8.5.2004 כניסה לתוקף בתאריך 20 ראו הערה לת"י 885 חלק
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
מספר | כותר מסמך |
---|---|
ת"י 885 חלק 1 |
תליטנ :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## תויגולויבורקימ תוקידב תכירעל ןוזמ לש םימגדמ
|
ת"י 885 חלק 2 |
תנכה :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## תויגולויבורקימ תוקידבל תומגוד
|
קוד ארגון | שם הארגון | מספר מסמך | מידת התאמה | שנת המסמך |
---|---|---|---|---|
ISO | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION | 16649-2 | מאוזכר | 2001 |
ISO | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION | 166649-1 | מאוזכר | 2001 |
לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
אנליזה מיקרוביולוגית | MICROBIOLOGICAL ANALYSIS |
אשריכיה קולי | ESCHERICHIA COLI |
בדיקות מזון | FOOD TESTING |
מוצרי מזון | FOOD PRODUCTS |
שיטות לספירת חיידקים | BACTERIA COUNT METHODS |
לא קיימים מונחים לתקן זה