ת"י 885 חלק 9
תריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םוידירטסולק רשאמ ןחבמו טיפלוס ירזחמ הידירטסולק## יישלו( סנ'גנירפרפ(
MICROBIOLOGICAL TEST METHODS FOR FOODSTUFFS: SULFITE REDUCING CLOSTRIDIA COUNT AND CONFIRMATION OF CLOSTRIDIUM PERFRINGENS (SYN. WELCHII)
הידירטסולק לש תובשומ תריפסל הקידב תטיש ראתמ ןקתה סנ'גנירפרפ םוידירטסולק רשאמ ןחבמו טיפלוס ירזחמ )יישלו(.
פרטי התקן
-
תאריך פרסום01/08/1977
-
תאריך אישור מחדש31/03/2014
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון0
-
שפה בה כתוב גוף התקןעברית
-
מעמד
-
פרסום ברשומותקת 10397
-
תאריך פרסום ברשומות14/11/2022
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתמזון
הערות
77-10-16 - 2374 פורסם כת"י - י"פ 14 רשמיות תקן זה בטלה לפי קובץ תקנות 10397 מיום 1.1.2023 בנובמבר 2022, כניסה לתוקף בתאריך 14.8.87 פורסם כרשמי בילקוט פרסומים 3473 מיום 13.10.87 כניסה לתוקף בתאריך 20 ראו הערה לת"י 885 חלק
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
לא אוזכרו מסמכים ישראלים בתקן זה
לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה
סוג | מספר | מתאריך | כותר גליון התיקון | שפה | הערה |
---|---|---|---|---|---|
תקן | 00885-09-0-1 | 01/11/1999 | תריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םוידירטסולק רשאמ ןחבמו טיפלוס ירזחמ הידירטסולק## יישלו( סנ'גנירפרפ( | עברית |
גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il |
תקן | 00885-09-0-1 | 01/11/1999 | תריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םוידירטסולק רשאמ ןחבמו טיפלוס ירזחמ הידירטסולק## יישלו( סנ'גנירפרפ( | אנגלית |
גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il |
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
אנליזה מיקרוביולוגית | MICROBIOLOGICAL ANALYSIS |
בדיקות מזון | FOOD TESTING |
מוצרי מזון | FOOD PRODUCTS |
קלוסטרידיום | CLOSTRIDIUM |
שיטות לספירת חיידקים | BACTERIA COUNT METHODS |
לא קיימים מונחים לתקן זה