עבור לתוכן הראשי דלג לאזור חיפוש דלג לבר ניווט ראשי
לתשומת לב- באתר זה התיאור "מחייב/רישמי" מתייחס הן לתקן שהינו רשמי/מחייב במלואו והן לתקן שהינו רישמי/מחייב רק בחלקו. בכל מקרה, המידע האמור אינו מחייב ואינו בא במקום עיון במידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל ובהתאם לנדרש לפי כל דין. במידה ותתגלה סתירה או אי התאמה בין המידע המתפרסם כאן לבין מידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל, יגבר המידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים.

ת"י 2201

םיאפקומ םיפוצמ םיגד ירצומ

BREADED FROZEN FISH PRODUCTS

םיאפקומ םיפוצמ םיגד ירצומ לע לח הז ןקת

53.45 ₪ (45.3 ₪ ללא מע"מ)

פרטי התקן

  • תאריך פרסום
    31/12/1998
  • תאריך אישור מחדש
    31/03/2014
  • תאריך תיקון טעות
    -
  • מספר גליונות תיקון
    0
  • שפה בה כתוב גוף התקן
    עברית
  • מעמד
  • פרסום ברשומות
    יפ 4732
  • תאריך פרסום ברשומות
    01/03/1999
  • ועדה טכנית
  • ועדה מרכזית
    מזון

* שדה חובה

אוסף תקנים

תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.

לרכישת מנוי לאוסף תקנים

קבצים קשורים

תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג

מספר כותר מסמך
ת"י 216
םייחמצ םינמש
ת"י 885 חלק 3
הריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םייבוריא םימזינגרואורקימ לש תיללכ
ת"י 885 חלק 4
תריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םימרופילוקה תצובקמ םיקדייחה
ת"י 885 חלק 6
וא הריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## סוקוקוליפאטס תצובקמ םיקדייח לש תואצמיה תעיבק## זאלוגאוק תוליעפ ילעב סוארוא
ת"י 885 חלק 7
דודיב :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## הלנומלס יוהיזו
ת"י 885 חלק 8
תריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## שבועו םירמש
ת"י 885 חלק 9
תריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םוידירטסולק רשאמ ןחבמו טיפלוס ירזחמ הידירטסולק## יישלו( סנ'גנירפרפ(
ת"י 1145
שארמ זורא ןוזמ ןומיס
תקנה 66006 חלק 4
ןוזמ יכרצמב םיבציימן םיבלחתמ תודוסי()ןוזמ( הבת(## )3891-דמשת)ןוקית
תקנה 79015
9791 - טלשת ) םיגדב תיפסכ תלוכת( הבת
תקנה 81018
1891-אמשת )םיגד תקידב( הבת
תקנה 83004
3891-גמשת) םיגדב םינימטסיה תלוכת()ןוזמ( הבת
תקנה 85024
םקווישו םדוביע,םהירצומ,םינוחט םיגד()ןוזמ( הבת(## 5891-ומשת
תקנה 93012
גנשתה )יתנוזת ןומיס( )ןוזמ( רוביצה תואירב תונקת-## 3991
תקנה 93012 חלק 1
ןוקית()יתנוזת ןומיס()ןוזמ( רוביצה תואירב תונקת(## 4991-דנשתה
קוד ארגון שם הארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת המסמך
AOAC ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS OFFICIAL METHODS מאוזכר -
CFR CODE OF FEDERAL REGULATION TITLE 21 מאוזכר -
FCC FOOD CHEMICALS CODEX FOOD CHEMICAL CODEX מאוזכר -
USDA united states department of agriculture LAB COMM. # 57 מאוזכר -

לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה

תאור בעברית תאור באנגלית
אנליזה מיקרוביולוגית MICROBIOLOGICAL ANALYSIS
דגים FISH
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
מזונות קפואים FROZEN FOODS
(CHOPPED FISH) פתיתי דג
(FISH STICK , FISH FINGER) אצבע דג
(FILLETS) פילה
נתח פילה
("BREADINGS") פירורים ממוצרי מאפה
(BATTER) תבליל
(MINCED FISH) דג טחון
(NUGGET) נגיס
(DRY BATTER) תבליל יבש
(BONELESS FILLETS) פילה ללא עצמות