עבור לתוכן הראשי דלג לאזור חיפוש דלג לבר ניווט ראשי
לתשומת לב- באתר זה התיאור "מחייב/רישמי" מתייחס הן לתקן שהינו רשמי/מחייב במלואו והן לתקן שהינו רישמי/מחייב רק בחלקו. בכל מקרה, המידע האמור אינו מחייב ואינו בא במקום עיון במידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל ובהתאם לנדרש לפי כל דין. במידה ותתגלה סתירה או אי התאמה בין המידע המתפרסם כאן לבין מידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל, יגבר המידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים.

ת"י 244

הצומח תנמש

SOUR CREAM

הרפ בלחמ תרצוימה הצומח תנמש לע לח הז ןקת

103.84 ₪ (88 ₪ ללא מע"מ)

פרטי התקן

  • תאריך פרסום
    01/04/1985
  • תאריך אישור מחדש
    18/09/1990
  • תאריך תיקון טעות
    -
  • מספר גליונות תיקון
    1
  • שפה בה כתוב גוף התקן
    עברית
  • מעמד
    רשמי חלקית
  • פרסום ברשומות
    יפ 4694
  • תאריך פרסום ברשומות
    03/11/1998
  • ועדה טכנית
  • ועדה מרכזית
    מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 244 1957 02/01/1999

הערות

85-09-11-לשעבר רשמי י"פ 3224 85-07-11 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-01 מסעיפים 104-חומרי מוצא ותוספות (למעט דרישות או מגבלות ;שמטרתן הגנה על בריאות הציבור); 105-מיון .201-דרישות כלליות; 202-תכולה; 207-דרישות הרכב רשמיות תקןזה בטלה במספר סעיפים המצויינים בקובץ 2022 תקנות 10397 מיום 14 בנובמבר כניסה לתוקף בתאריך 1.1.2023 למעט סעיפים א ו-ב שרשמיותם בטלה בתאריך 1 באוגוסט 2026 בהתאם לקובץ 14.11.2022 תקנות 10397 מיום

* שדה חובה

אוסף תקנים

תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.

לרכישת מנוי לאוסף תקנים

קבצים קשורים

תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג

מספר כותר מסמך
ת"י 55
ימלוג הרפ בלח
ת"י 550
וירצומו בלח לש תויגולויבורקימ תוקידב:## םרופילוקה תצובקמ םיקדייח תובשומ לש הריפס
ת"י 563
הטישה יפל( הזטאפסופ תקידב :וירצומו בלח תוקידב## ררש לש הריהמה(
ת"י 605
תנמשב ןמושה תלוכת :בלח ירצומו בלח תוקידב
ת"י 628
תליטנ :וירצומו בלח לש תויגולויבורקימ תוקידב## הקידבל תוברועמ תומגוד תנכהו תומגוד
ת"י 1059
םיזורא ןוזמ ירצומ לש חפנה תלובסו לקשמה תלובס## שארמ
ת"י 1145
שארמ זורא ןוזמ ןומיס
ת"י 1242
תריפס : וירצומו בלח לש תויגולויבורקימ תוקידב## שבועו םירמש
קוד ארגון שם הארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת המסמך
AOAC ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS 13TH EDITION מאוזכר 1980
CFR CODE OF FEDERAL REGULATION TITLE 21 מאוזכר -
FCC FOOD CHEMICALS CODEX LATEST EDITION מאוזכר -
סוג מספר מתאריך כותר גליון התיקון שפה הערה
תקן 00244-00-0-1 01/08/1993 הצומח תנמש עברית

גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il

תאור בעברית תאור באנגלית
אנליזה מיקרוביולוגית MICROBIOLOGICAL ANALYSIS
בדיקות מזון FOOD TESTING
מוצרי חלב DAIRY PRODUCTS
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
שמנת CREAM
אבקת חלב מלא
דוגמה
מנה
אבקת חובצה
מדגם
הימגון
שיווק
פסטור
אבקת חלב כחוש
דרישה מוחלטת