עבור לתוכן הראשי דלג לאזור חיפוש דלג לבר ניווט ראשי
לתשומת לב- באתר זה התיאור "מחייב/רישמי" מתייחס הן לתקן שהינו רשמי/מחייב במלואו והן לתקן שהינו רישמי/מחייב רק בחלקו. בכל מקרה, המידע האמור אינו מחייב ואינו בא במקום עיון במידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל ובהתאם לנדרש לפי כל דין. במידה ותתגלה סתירה או אי התאמה בין המידע המתפרסם כאן לבין מידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל, יגבר המידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים.

ת"י 327 חלק 1

םתנכהל תובורעתו םינוחרק ,הדילג ירצומ:## רצומל תושירד

ICE CREAM, WATER ICES PRODUCTS AND MIXES FOR THEIR PREPARATION: REQUIREMENTS

תובורעתה לעו םינוחרקו הדילג ירצומ לע לח הז ןקת םתנכהל

175.58 ₪ (148.8 ₪ ללא מע"מ)

פרטי התקן

  • תאריך פרסום
    01/06/1984
  • תאריך אישור מחדש
    01/08/2014
  • תאריך תיקון טעות
    -
  • מספר גליונות תיקון
    1
  • שפה בה כתוב גוף התקן
    עברית
  • מעמד
    רשמי חלקית
  • פרסום ברשומות
    יפ 4694
  • תאריך פרסום ברשומות
    03/11/1998
  • ועדה טכנית
  • ועדה מרכזית
    מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 327 1959 02/01/1999
ת"י 327 1975 02/01/1999

הערות

89-01-26-לשעבר רשמי י"פ 3596 88-11-27 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-01 מסעיפים 104-מיון וכינוי; 105-חומרי מוצא (למעט דרישות או מגבלות שמטרתן הגנה על בריאות הציבור); 106-תוספות למעט דרישות או מגבלות שמטרתן הגנה על בריאות) הציבור); 202-תכולת המוצר באריזה; 203-הרכב (למעט -סעיף 10402.3-גלידת סורביטול וסעיף 104.4-גלידה דלת .קלוריות, בטבלה 2); 204-ציפוי המוצר רשמיות תקן זה בטלה במספר סעיפים המצויינים בקובץ 2022 תקנות 10397 מיום 14 בנובמבר כניסה לתוקף בתאריך 1.1.2023 למעט סעיף א' אשר יכנס לתוקף בתאריך 1 באוגוסט 2026 לפי קובץ 14.11.2022 תקנות 10397 מיום

* שדה חובה

אוסף תקנים

תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.

לרכישת מנוי לאוסף תקנים

קבצים קשורים

תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג

מספר כותר מסמך
ת"י 563
הטישה יפל( הזטאפסופ תקידב :וירצומו בלח תוקידב## ררש לש הריהמה(
ת"י 859 חלק 1
תוילקיסיפ תוקידב ,המיגד :הדילג לש הקידב תוטיש## תוימיכו
ת"י 859 חלק 2
תויגולויבורקימ תוקידב :הדילג לש הקידב תוטיש
ת"י 909
סמנ הפק
ת"י 1059
םיזורא ןוזמ ירצומ לש חפנה תלובסו לקשמה תלובס## שארמ
ת"י 1145
שארמ זורא ןוזמ ןומיס
תקנה 66006 חלק 4
ןוזמ יכרצמב םיבציימן םיבלחתמ תודוסי()ןוזמ( הבת(## )3891-דמשת)ןוקית
תקנה 74006
4791-דלשת )היתש ימ לש תיתאורבתה םתוכיא( הבת
תקנה 74006 חלק 1
הלשת )ןוקית( היתש ימ לש תיתאורבתה םתוכיא( הבת-## 7791
תקנה 79018
שומישהו ןתאפקה,ןשוביי,םיציב רוטסיפ()ןוזמ יכרצ( הבת## 9791-טלשת)ןהב
תקנה 87015
7891-זמשת)םיקיתממו יטתאיד ןוזמ()ןוזמ(הבת
תקנה 87015 חלק 1
םיקיתממו יתטאיד ןוזמ()ןוזמ( רוביצה תואירב תונקת(## )9891-טמשתה )ןוקית
קוד ארגון שם הארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת המסמך
AOAC ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS 13TH EDITION מאוזכר 1980
FCC FOOD CHEMICALS CODEX LATEST EDITION מאוזכר -
סוג מספר מתאריך כותר גליון התיקון שפה הערה
תקן 00327-01-0-1 01/02/1985 םתנכהל תובורעתו םינוחרק ,הדילג ירצומ:## רצומל תושירד עברית

גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il

תקן 00327-01-0-2 01/06/1990 םתנכהל תובורעתו םינוחרק ,הדילג ירצומ:## רצומל תושירד עברית

גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il

תקן 00327-01-0-3 01/10/1993 םתנכהל תובורעתו םינוחרק ,הדילג ירצומ:## רצומל תושירד עברית

גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il

תקן 00327-01-0-4 01/06/1994 םתנכהל תובורעתו םינוחרק ,הדילג ירצומ:## רצומל תושירד עברית

גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il

תקן 00327-01-0-5 31/05/2002 םתנכהל תובורעתו םינוחרק ,הדילג ירצומ:## רצומל תושירד עברית

גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il

תקן 00327-01-0-6 09/11/2006 םתנכהל תובורעתו םינוחרק ,הדילג ירצומ:## רצומל תושירד עברית

גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il

תאור בעברית תאור באנגלית
אנליזה מיקרוביולוגית MICROBIOLOGICAL ANALYSIS
בדיקות TESTING
גלידות ICE CREAM
הרכב כימי CHEMICAL COMPOSITION
מוצרי חלב DAIRY PRODUCTS
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
שומן צמחי VEGETABLE FATS
תיווי, סימון LABELLING
מוצרי חלב
ציפוי שוקולד
גלידה
קסטה
אבקת מי-גבינה
מנה
ציפוי צמקאו
ציפוי
פרי
שומן צאכל
שלגון
הימגון
קרחון
פסטור
תערובת