ת"י 885 חלק 2
תנכה :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## תויגולויבורקימ תוקידבל תומגוד
MICROBIOLOGICAL TEST METHODS FOR FOODSTUFFS: PREPARATION OF SAMPLES FOR MICROBIOLOGICAL TESTS
לש תונוש תויגולויבורקימ תוקידבל הנכה ראתמ ןקתה 588 י"ת ילארשיה ןקתל םאתהב ולטינש ןוזמ תומגוד 1 קלח. לש ןתנכה וב תראותמש ,םייוסמ ןוזמ רצומל ןקת םייק םא שמתשהל שי ,תויגולויבורקימה תוקידבל ןוזמה תומגוד דחוימה ןקתב תוראותמה ,הנכהה תוטישב.
פרטי התקן
תאריך פרסום | 01/03/1979 |
---|---|
תאריך אישור מחדש | 31/03/2014 |
תאריך תיקון טעות | - |
מספר גליונות תיקון | 0 |
שפה בה כתוב גוף התקן | עברית |
מעמד | |
---|---|
פרסום ברשומות | קת 10397 |
תאריך פרסום ברשומות | 14/11/2022 |
ועדה טכנית | 5545 |
ועדה מרכזית | מזון |
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
הערות
14 רשמיות תקן זה בטלה לפי קובץ תקנות 10397 מיום 1.1.2023 בנובמבר 2022, כניסה לתוקף בתאריך 4.8.83 פורסם כרשמי בילקוט פרסומים 2949 מיום 20 ראו הערה לת"י 885 חלק