ת"י 885 חלק 2
תנכה :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## תויגולויבורקימ תוקידבל תומגוד
MICROBIOLOGICAL TEST METHODS FOR FOODSTUFFS: PREPARATION OF SAMPLES FOR MICROBIOLOGICAL TESTS
לש תונוש תויגולויבורקימ תוקידבל הנכה ראתמ ןקתה 588 י"ת ילארשיה ןקתל םאתהב ולטינש ןוזמ תומגוד 1 קלח. לש ןתנכה וב תראותמש ,םייוסמ ןוזמ רצומל ןקת םייק םא שמתשהל שי ,תויגולויבורקימה תוקידבל ןוזמה תומגוד דחוימה ןקתב תוראותמה ,הנכהה תוטישב.
פרטי התקן
-
תאריך פרסום01/03/1979
-
תאריך אישור מחדש31/03/2014
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון0
-
שפה בה כתוב גוף התקןעברית
-
מעמד
-
פרסום ברשומותקת 10397
-
תאריך פרסום ברשומות14/11/2022
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתמזון
הערות
14 רשמיות תקן זה בטלה לפי קובץ תקנות 10397 מיום 1.1.2023 בנובמבר 2022, כניסה לתוקף בתאריך 4.8.83 פורסם כרשמי בילקוט פרסומים 2949 מיום 20 ראו הערה לת"י 885 חלק
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
מספר | כותר מסמך |
---|---|
ת"י 885 חלק 1 |
תליטנ :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## תויגולויבורקימ תוקידב תכירעל ןוזמ לש םימגדמ
|
לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה
סוג | מספר | מתאריך | כותר גליון התיקון | שפה | הערה |
---|---|---|---|---|---|
תקן | 00885-02-0-1 | 01/02/1986 | תנכה :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## תויגולויבורקימ תוקידבל תומגוד | עברית |
גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il |
תקן | 00885-02-0-2 | 01/11/1999 | תנכה :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## תויגולויבורקימ תוקידבל תומגוד | עברית |
גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il |
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
אנליזה מיקרוביולוגית | MICROBIOLOGICAL ANALYSIS |
בדיקות מזון | FOOD TESTING |
מוצרי מזון | FOOD PRODUCTS |
שיטות דגימה | SAMPLING METHODS |
לא קיימים מונחים לתקן זה