עבור לתוכן הראשי דלג לאזור חיפוש דלג לבר ניווט ראשי
לתשומת לב- באתר זה התיאור "מחייב/רישמי" מתייחס הן לתקן שהינו רשמי/מחייב במלואו והן לתקן שהינו רישמי/מחייב רק בחלקו. בכל מקרה, המידע האמור אינו מחייב ואינו בא במקום עיון במידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל ובהתאם לנדרש לפי כל דין. במידה ותתגלה סתירה או אי התאמה בין המידע המתפרסם כאן לבין מידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל, יגבר המידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים.

ת"י 1743

הצחמל תושק תוניבג

SEMI-HARD CHEESES

תורצוימה תושק דע הצחמל תושק תוניבג לע לח הז ןקת תוכתומ תוניבג לע לח וניא ןקתה.הרפ בלחמ.

103.84 ₪ (88 ₪ ללא מע"מ)

פרטי התקן

  • תאריך פרסום
    31/10/1996
  • תאריך אישור מחדש
    -
  • תאריך תיקון טעות
    -
  • מספר גליונות תיקון
    4
  • שפה בה כתוב גוף התקן
    עברית
  • מעמד
  • פרסום ברשומות
    יפ 4465
  • תאריך פרסום ברשומות
    05/12/1996
  • ועדה טכנית
  • ועדה מרכזית
    מזון

* שדה חובה

אוסף תקנים

תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.

לרכישת מנוי לאוסף תקנים

קבצים קשורים

תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג

מספר כותר מסמך
ת"י 55
ימלוג הרפ בלח
ת"י 115
תוכר תונבל תוניבג
ת"י 411
ירולכ ןרתנ : ןוזמל חלמ
ת"י 550
וירצומו בלח לש תויגולויבורקימ תוקידב:## םרופילוקה תצובקמ םיקדייח תובשומ לש הריפס
ת"י 563
הטישה יפל( הזטאפסופ תקידב :וירצומו בלח תוקידב## ררש לש הריהמה(
ת"י 627
הטישה יפל הניבגב ןמושה תלוכת:וירצומו בלח תוקידב## קילוג-ןו( תירטמוריטובה(
ת"י 885 חלק 6
וא הריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## סוקוקוליפאטס תצובקמ םיקדייח לש תואצמיה תעיבק## זאלוגאוק תוליעפ ילעב סוארוא
ת"י 885 חלק 7
דודיב :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## הלנומלס יוהיזו
ת"י 1059
םיזורא ןוזמ ירצומ לש חפנה תלובסו לקשמה תלובס## שארמ
ת"י 1145
שארמ זורא ןוזמ ןומיס
ת"י 1242
תריפס : וירצומו בלח לש תויגולויבורקימ תוקידב## שבועו םירמש
ת"י 1361
תוחולמ תוניבג
תקנה 62004
2691 בכשת )בלח ירצומ( שמפצ
תקנה 65003
הכשת )ןוזמ יכרצב רמשמ תודוסי( םעה תואירב תונקת## 5691
תקנה 84033
4891-דמשת)ןוזמב םיעבצ()ןוזמ(רוביצה תואירב תונקת
תקנה 93012
גנשתה )יתנוזת ןומיס( )ןוזמ( רוביצה תואירב תונקת-## 3991
קוד ארגון שם הארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת המסמך
CFR CODE OF FEDERAL REGULATION 21 -LATEST EDITION מאוזכר -
FCC FOOD CHEMICALS CODEX LATEST EDITION מאוזכר -
סוג מספר מתאריך כותר גליון התיקון שפה הערה
תקן 01743-00-0-1 06/11/2007 הצחמל תושק תוניבג עברית

גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il

תקן 01743-00-0-2 30/07/2009 הצחמל תושק תוניבג עברית

גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il

תקן 01743-00-0-3 31/05/2012 הצחמל תושק תוניבג עברית

גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il

תקן 01743-00-0-4 30/09/2018 הצחמל תושק תוניבג עברית

גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il

תאור בעברית תאור באנגלית
אנליזה מיקרוביולוגית MICROBIOLOGICAL ANALYSIS
גבינות CHEESE
מוצרי חלב DAIRY PRODUCTS
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
גבינה
מנה
תבלין
שיווק
גבינות קשות למחצה עד קשות
דרישה מוחלטת