ת"י 1743
הצחמל תושק תוניבג
SEMI-HARD CHEESES
תורצוימה תושק דע הצחמל תושק תוניבג לע לח הז ןקת תוכתומ תוניבג לע לח וניא ןקתה.הרפ בלחמ.
פרטי התקן
-
תאריך פרסום31/10/1996
-
תאריך אישור מחדש-
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון4
-
שפה בה כתוב גוף התקןעברית
-
מעמד
-
פרסום ברשומותיפ 4465
-
תאריך פרסום ברשומות05/12/1996
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתמזון
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
מספר | כותר מסמך |
---|---|
ת"י 55 |
ימלוג הרפ בלח
|
ת"י 115 |
תוכר תונבל תוניבג
|
ת"י 411 |
ירולכ ןרתנ : ןוזמל חלמ
|
ת"י 550 |
וירצומו בלח לש תויגולויבורקימ תוקידב:## םרופילוקה תצובקמ םיקדייח תובשומ לש הריפס
|
ת"י 563 |
הטישה יפל( הזטאפסופ תקידב :וירצומו בלח תוקידב## ררש לש הריהמה(
|
ת"י 627 |
הטישה יפל הניבגב ןמושה תלוכת:וירצומו בלח תוקידב## קילוג-ןו( תירטמוריטובה(
|
ת"י 885 חלק 6 |
וא הריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## סוקוקוליפאטס תצובקמ םיקדייח לש תואצמיה תעיבק## זאלוגאוק תוליעפ ילעב סוארוא
|
ת"י 885 חלק 7 |
דודיב :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## הלנומלס יוהיזו
|
ת"י 1059 |
םיזורא ןוזמ ירצומ לש חפנה תלובסו לקשמה תלובס## שארמ
|
ת"י 1145 |
שארמ זורא ןוזמ ןומיס
|
ת"י 1242 |
תריפס : וירצומו בלח לש תויגולויבורקימ תוקידב## שבועו םירמש
|
ת"י 1361 |
תוחולמ תוניבג
|
תקנה 62004 |
2691 בכשת )בלח ירצומ( שמפצ
|
תקנה 65003 |
הכשת )ןוזמ יכרצב רמשמ תודוסי( םעה תואירב תונקת## 5691
|
תקנה 84033 |
4891-דמשת)ןוזמב םיעבצ()ןוזמ(רוביצה תואירב תונקת
|
תקנה 93012 |
גנשתה )יתנוזת ןומיס( )ןוזמ( רוביצה תואירב תונקת-## 3991
|
קוד ארגון | שם הארגון | מספר מסמך | מידת התאמה | שנת המסמך |
---|---|---|---|---|
CFR | CODE OF FEDERAL REGULATION | 21 -LATEST EDITION | מאוזכר | - |
FCC | FOOD CHEMICALS CODEX | LATEST EDITION | מאוזכר | - |
סוג | מספר | מתאריך | כותר גליון התיקון | שפה | הערה |
---|---|---|---|---|---|
תקן | 01743-00-0-1 | 06/11/2007 | הצחמל תושק תוניבג | עברית |
גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il |
תקן | 01743-00-0-2 | 30/07/2009 | הצחמל תושק תוניבג | עברית |
גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il |
תקן | 01743-00-0-3 | 31/05/2012 | הצחמל תושק תוניבג | עברית |
גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il |
תקן | 01743-00-0-4 | 30/09/2018 | הצחמל תושק תוניבג | עברית |
גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il |
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
אנליזה מיקרוביולוגית | MICROBIOLOGICAL ANALYSIS |
גבינות | CHEESE |
מוצרי חלב | DAIRY PRODUCTS |
מוצרי מזון | FOOD PRODUCTS |
גבינה |
מנה |
תבלין |
שיווק |
גבינות קשות למחצה עד קשות |
דרישה מוחלטת |