ת"י 1242
תריפס : וירצומו בלח לש תויגולויבורקימ תוקידב## שבועו םירמש
MICROBIOLOGICAL TESTS OF MILK AND DAIRY PRODUCTS: YEAST AND MOLD COUNT
לש תיביטקלס הריפסל תיללכ הקידב תטיש ראתמ הז ןקת בלח ירצומבו בלחב םייוצמה,שבועו םירמש תובשומ.
פרטי התקן
-
תאריך פרסום01/07/1985
-
תאריך אישור מחדש11/01/2001
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון0
-
שפה בה כתוב גוף התקןעברית
-
מעמדרשמי
-
פרסום ברשומותקת 10397
-
תאריך פרסום ברשומות14/11/2022
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתמזון
הערות
14 רשמיות תקן זה בטלה לפי קובץ תקנות 10397 מיום 1.1.2024 בנובמבר 2022, כניסה לתוקף בתאריך פורסם כרשמי בילקוט פרסומים 3240 מיום 22.8.85 כניסה 21.10.85 לתוקף בתאריך
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
לא אוזכרו מסמכים ישראלים בתקן זה
לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה
לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
אנליזה מיקרוביולוגית | MICROBIOLOGICAL ANALYSIS |
בדיקות מזון | FOOD TESTING |
חלב | MILK |
מוצרי חלב | DAIRY PRODUCTS |
מוצרי מזון | FOOD PRODUCTS |
עובש | MOULD |
שמרים | YEAST |
לא קיימים מונחים לתקן זה