לתשומת לב- באתר זה התיאור "מחייב/רישמי" מתייחס הן לתקן שהינו רשמי/מחייב במלואו והן לתקן שהינו רישמי/מחייב רק בחלקו. בכל מקרה, המידע האמור אינו מחייב ואינו בא במקום עיון במידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל ובהתאם לנדרש לפי כל דין. במידה ותתגלה סתירה או אי התאמה בין המידע המתפרסם כאן לבין מידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל, יגבר המידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים.
ת"י 1426
הייפאל םירמש
BAKERS' YEAST
הייפאל םידעוימה םירמש לע לח הז ןקת.
70.68 ₪ (59.9 ₪ ללא מע"מ)
פרטי התקן
-
תאריך פרסום01/10/1992
-
תאריך אישור מחדש31/03/2014
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון0
-
שפה בה כתוב גוף התקןעברית
-
מעמד
-
פרסום ברשומותיפ 4137
-
תאריך פרסום ברשומות19/08/1993
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתמזון
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
מספר | כותר מסמך |
---|---|
ת"י 46 |
הטיח חמק
|
ת"י 1059 |
םיזורא ןוזמ ירצומ לש חפנה תלובסו לקשמה תלובס## שארמ
|
ת"י 1145 |
שארמ זורא ןוזמ ןומיס
|
תקנה 66006 חלק 4 |
ןוזמ יכרצמב םיבציימן םיבלחתמ תודוסי()ןוזמ( הבת(## )3891-דמשת)ןוקית
|
קוד ארגון | שם הארגון | מספר מסמך | מידת התאמה | שנת המסמך |
---|---|---|---|---|
AOAC | ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS | 16 EDITION | מאוזכר | 1995 |
CFR | CODE OF FEDERAL REGULATION | TITLE 21 | מאוזכר | - |
FCC | FOOD CHEMICALS CODEX | - | מאוזכר | - |
סוג | מספר | מתאריך | כותר גליון התיקון | שפה | הערה |
---|---|---|---|---|---|
תקן | 01426-00-0-1 | 01/02/1999 | הייפאל םירמש | עברית |
גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il |
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
אנליזה מיקרוביולוגית | MICROBIOLOGICAL ANALYSIS |
אפייה | BAKING |
מוצרי מאפה | BAKERY PRODUCTS |
מוצרי מזון | FOOD PRODUCTS |
שמרים | YEAST |
מספר דחייה |
מספר קבלה |
דוגמה |
דוגמה פגומה |
מנה |
מדגם |