עבור לתוכן הראשי דלג לאזור חיפוש דלג לבר ניווט ראשי
לתשומת לב- באתר זה התיאור "מחייב/רישמי" מתייחס הן לתקן שהינו רשמי/מחייב במלואו והן לתקן שהינו רישמי/מחייב רק בחלקו. בכל מקרה, המידע האמור אינו מחייב ואינו בא במקום עיון במידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל ובהתאם לנדרש לפי כל דין. במידה ותתגלה סתירה או אי התאמה בין המידע המתפרסם כאן לבין מידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל, יגבר המידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים.

ת"י 1426

הייפאל םירמש

BAKERS' YEAST

הייפאל םידעוימה םירמש לע לח הז ןקת.

70.68 ₪ (59.9 ₪ ללא מע"מ)

פרטי התקן

  • תאריך פרסום
    01/10/1992
  • תאריך אישור מחדש
    31/03/2014
  • תאריך תיקון טעות
    -
  • מספר גליונות תיקון
    0
  • שפה בה כתוב גוף התקן
    עברית
  • מעמד
  • פרסום ברשומות
    יפ 4137
  • תאריך פרסום ברשומות
    19/08/1993
  • ועדה טכנית
  • ועדה מרכזית
    מזון

* שדה חובה

אוסף תקנים

תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.

לרכישת מנוי לאוסף תקנים

קבצים קשורים

תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג

מספר כותר מסמך
ת"י 46
הטיח חמק
ת"י 1059
םיזורא ןוזמ ירצומ לש חפנה תלובסו לקשמה תלובס## שארמ
ת"י 1145
שארמ זורא ןוזמ ןומיס
תקנה 66006 חלק 4
ןוזמ יכרצמב םיבציימן םיבלחתמ תודוסי()ןוזמ( הבת(## )3891-דמשת)ןוקית
קוד ארגון שם הארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת המסמך
AOAC ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS 16 EDITION מאוזכר 1995
CFR CODE OF FEDERAL REGULATION TITLE 21 מאוזכר -
FCC FOOD CHEMICALS CODEX - מאוזכר -
סוג מספר מתאריך כותר גליון התיקון שפה הערה
תקן 01426-00-0-1 01/02/1999 הייפאל םירמש עברית

גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il

תאור בעברית תאור באנגלית
אנליזה מיקרוביולוגית MICROBIOLOGICAL ANALYSIS
אפייה BAKING
מוצרי מאפה BAKERY PRODUCTS
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
שמרים YEAST
מספר דחייה
מספר קבלה
דוגמה
דוגמה פגומה
מנה
מדגם