ת"י 22000
םינוגראה לכל תושירד - ןוזמ תוחיטב לוהינ תוכרעמ## ןוזמה תרשרשב
FOOD SAFETY MANAGEMENT SYSTEMS - REQUIREMENTS FOR ANY ORGANIZATION IN THE FOOD CHAIN
מ"בנמ(ןוזמ תוחיטב לוהינ תכרעמל תושירד עבוק הז ןקת( , תרשרשל ףיקע וא רישי ןפואב רושקה ןוגראל רשפאל ידכ ןוזמה: תקפסמה ב"מנמ ןכדעלו קזחתל ,לעפתל ,םשייל ,ןנכתל )א םהל דעוימה שומישל םאתהב ,םיחוטב םיתורישו םירצומ. לש תומישי הרדסאו קוח תושירדל המאתה חיכוהל )ב ןוזמ תוחיטב. םכסוהש ןוזמ תוחיטבל עגונב חוקל תושירד ךירעהל )ג ןהילא המאתה חיכוהלו תידדה ןהילע. ןוזמ תוחיטב לש תויגוס יביטקפא ןפואב רשקתל )ד ןוזמה תרשרש ךותב ןיינע יקיזחמל. ןוזמה תוחיטב תוינידמל םיאתמ ןוגראהש אדוול )ה ולש תרהצומה.
םייטנוולר םיינע יקיזחמל המאתה חיכוהל )ו. ידי לע ולש מ"בנמה לש םושישל וא הדעתהל רותחל )ז תימצע הרהצה וא תימצע הכרעה עצבל וא ,ינוציח ןוגרא הז ןקתל המאתה לש. - לכב םושייל תודעוימו תויללכ ןה הז ןקתב תושירדה לכ ותובכרומב וא ולדוגב תולת אלל ,ןוזמה תרשרשב ןוגרא. הז םוחתב ףיקע וא רישי ופואב םיברועמה םינוגרא ילעבל ןוזמ ינרצי ,אופסמ ינרצי ,רתיה ןיב ,םיללוכ םיאווח( םיאלקח ,רב תויחו רב יחמצ לש םיקפס ,םייח(, םינוגראו םיאנועמק ,ןוזמ ינרצי ,םיכרצמ ינרצי ןויקנ יתוריש ,הדעסה יתוריש ,ןוזמ יתורש םיקפסמה דויצ יקפס ,הצפהו ןוסחא ,הלבוה יתוריש ,האורבתו, םיאבה םיפסונ םירמוחו הזירא ירמוח ,יוטיחו ןויקנ ןוזמ םע עגמב. םגו/וא םינטק םינוגרא תוברל ,ןוגרא לכל רשפאמ הז ןקת תונח ,ןטק ץיפמ-זרוא ,הנטק הווח ןוגכ( םיחתופמ תוחפ םהלש מ"בנמב םשייל ,)ןטק ןוזמ תריכמ תוריש וא הנטק ינוציח רוקמב וחתופש םיטנמלא. ידכ םיינוציח םגו/וא םיימינפ םיבאשמב שמתשהל רשפא הז ןקת תושירדב דומעל
פרטי התקן
-
תאריך פרסום30/06/2019
-
תאריך אישור מחדש-
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון0
-
שפה בה כתוב גוף התקןעברית
-
מעמד
-
פרסום ברשומותיפ 8331
-
תאריך פרסום ברשומות08/07/2019
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתניהול ואיכות
בא במקום
מספר תקן | שנת תקן | תאריך ביטול |
---|---|---|
ת"י 22000 | 2005 | 30/06/2019 |
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
לא אוזכרו מסמכים ישראלים בתקן זה
קוד ארגון | שם הארגון | מספר מסמך | מידת התאמה | שנת המסמך |
---|---|---|---|---|
ISO | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION | 22000 | זהה | 2018 |
לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
RETAILING | |
בקרת מזון | FOOD CONTROL |
יחסי ספק-לקוח | CONSUMER-SUPPLIER RELATIONS |
מבדקי איכות | QUALITY AUDITING |
ניהול | MANAGEMENT |
ניהול איכות | QUALITY MANAGEMENT |
ניהול הפצה פיזית | PHYSICAL DISTRIBUTION MANAGEMET |
תעשיית המזון | FOOD INDUSTRY |
מספא |
שיפור מתמיד |
מידע מתועד |
מדידה |
קריטריון פעולה |
רמה קבילה |
התאמה |
אי-התאמה |
תרשים זרימה |
מנה |
מטרה |
הנהלה בכירה |
אמצעי בקרה |
דרישה |
גבול קריטי |
מוצר סופי |
תהליך |
מערכת ניהול |
תוכנית קדם |
זיהום |
מזון לבעלי חיים |
ביצועים |
ארגון |
מזון |
בטיחות מזון |
גורם סיכון משמעותי לבטיחות מזון |
גורם סיכון לבטיחות מזון |
שרשרת מזון |
עדכון |
סיכון |
פעולת תיקון |
מחזיק עניין |
תיקוף |
מיקור חוץ |
מבדק |
ניטור |
מוצר |
נעקבות |
אפקטיביות |
מדיניות |
אימות |
כשירות |
נקודת בקרה קריטית |
תכנית קדם תפעולית |
פעולה מתקנת |