ת"י 291 חלק 4
םיגד תוציצק :םיגד ירומיש
CANNED FISH: FISH CUTLETS
לש םירומיש לעו םיגד תוציצק ירומיש לע לח הז ןקת עטליפעג תוציצק ןוגכ( םיגד תוציצקב םיאלוממ םיגד תירחסמ תוילירטס לש בצמב םיאצנה ,)שיפ.
פרטי התקן
-
תאריך פרסום17/07/2018
-
תאריך אישור מחדש-
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון0
-
שפה בה כתוב גוף התקןעברית
-
מעמדרשמי חלקית
-
פרסום ברשומותקת 8058
-
תאריך פרסום ברשומות12/08/2018
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתמזון
בא במקום
מספר תקן | שנת תקן | תאריך ביטול |
---|---|---|
ת"י 841 | 1994 | 10/11/2018 |
הערות
:1 הערה ת"י 841 - שימורי דגים: קרפיון בנוסח מסורתי 6 געפילטע פיש) (אוקטובר 1994) ימשיך לחול עד) ;חודשים מיום התחילה, לצד התקן שלפני אכרזה זו .הערה 2: התקן יהיה רשמי במלואו רשמיות תקן זה בטלה במספר סעיפים המצויינים בקובץ תקנות 10397 מיום 14 בנובמבר 2022, כניסה לתוקף 1.1.2023 בתאריך
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
מספר | כותר מסמך |
---|---|
ת"י 136 חלק 1 |
תוזירא :ןוזמ ירצומל תוחישקו תומיטא תכתמ תוזירא
|
ת"י 172 |
תואקשמלו ןוזמ ירצומל תיכוכז ילכמ
|
ת"י 497 |
הקידב תוטיש - רשב ירצומו רשב
|
ת"י 885 חלק 1.1 |
םייח ילעב ןוזמו םדא ןוזמ לש היגולויבורקימ:## יללכ - הקידב תוטיש
|
ת"י 1145 |
שארמ זורא ןוזמ ןומיס
|
ת"י 5113 |
ןוזמ םע עגמב םיאבה קיטסלפ ירצומו קיטסלפ ירמוח## תואקשמו
|
תקנה 79018 |
שומישהו ןתאפקה,ןשוביי,םיציב רוטסיפ()ןוזמ יכרצ( הבת## 9791-טלשת)ןהב
|
תקנה 83004 |
3891-גמשת) םיגדב םינימטסיה תלוכת()ןוזמ( הבת
|
קוד ארגון | שם הארגון | מספר מסמך | מידת התאמה | שנת המסמך |
---|---|---|---|---|
CODEX STAN | CODEX ALIMENTARIUS | CAC/GL 31 | מאוזכר | 1999 |
לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
FISH PRODUCTS | |
FISH(MEAT) | |
אנליזה כימית ובדיקות כימיות | CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING |
אריזה | PACKAGING |
דגים | FISH |
קביעת תכולה | DETERMINATION OF CONTENT |
שימורים | CANNED FOODS |
תיווי, סימון | LABELLING |
אצווה |
דגים הראויים למאכל אדם |
תוסף מזון |
סטריליות מסחרית |