ת"י 885 חלק 13
תוביס רוריב:ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םוחב םירמושמ םייצמוח אל ןוזמ ירצומ לש לוקלקה
MICROBIOLOGICAL TEST METHODS FOR FOOD STEFFS: CLARIFICATION OF THE CAUSES OF SPOILAGE OF HEAT-PROCESSED LOW-ACID FOOD PRODUCTS
לוקלק תוביס ררבל ןתרטמש ,הקידב תוטיש ראתמ הז ןקת םוחב םירמושמ םייצמוח-אל ןוזמ ירצומ לש. בותכה ןיבל הז ןקתב בותכה ןיב תוריתס תומייק םא ןוזמ ירצומ לע םילחה )םידחוימ וא םייתצובק( םינקתב, םידחוימה וא םייתצובקה םינקתב בותכה בייחמ.
פרטי התקן
-
תאריך פרסום01/01/1985
-
תאריך אישור מחדש01/02/2022
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון0
-
שפה בה כתוב גוף התקןעברית
-
מעמד
-
פרסום ברשומותקת 10397
-
תאריך פרסום ברשומות14/11/2022
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתמזון
הערות
14 רשמיות תקן זה בטלה לפי קובץ תקנות 10397 מיום 1.1.2023 בנובמבר 2022, כניסה לתוקף בתאריך 22.8.85 פורסם כרשמי בילקוט פרסומים 3240 מיום 21.10.85 כניסה לתוקף בתאריך
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
מספר | כותר מסמך |
---|---|
ת"י 885 חלק 3 |
הריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םייבוריא םימזינגרואורקימ לש תיללכ
|
ת"י 885 חלק 10 |
תעיבק :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םתריפסו םייליפומרת םיקדייח לש תואצמיה
|
לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה
לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
אנליזה מיקרוביולוגית | MICROBIOLOGICAL ANALYSIS |
מוצרי מזון | FOOD PRODUCTS |
שימורים | CANNED FOODS |
לא קיימים מונחים לתקן זה