ת"י 885 חלק 11
הטבנה : ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םייליפומרתו םייליפוזמ םיגבנ לש הריפסו
MICROBIOLOGICAL TEST METHODS FOR FOODSTUFFS: OUTGROWTH AND COUNT OF MESOPHILIC AND THERMOPHILIC SPORES
יגבנ לש הריפסלו הטבנהל תיללכ הקידב תטיש ראתמ ןקתה םייליפומרתו םייליפוזמ םיקדייח.
פרטי התקן
-
תאריך פרסום01/04/1981
-
תאריך אישור מחדש01/02/2022
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון1
-
שפה בה כתוב גוף התקןעברית
-
מעמד
-
פרסום ברשומותקת 10397
-
תאריך פרסום ברשומות14/11/2022
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתמזון
הערות
14 רשמיות תקן זה בטלה לפי קובץ תקנות 10397 מיום 1.1.2023 בנובמבר 2022, כניסה לתוקף בתאריך 28.7.83 פורסם כרשמי בילקוט פרסומים 2948 מיום 26.9.83 כניסה לתוקף בתאריך
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
מספר | כותר מסמך |
---|---|
ת"י 885 חלק 2 |
תנכה :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## תויגולויבורקימ תוקידבל תומגוד
|
ת"י 885 חלק 3 |
הריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םייבוריא םימזינגרואורקימ לש תיללכ
|
ת"י 885 חלק 9 |
תריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םוידירטסולק רשאמ ןחבמו טיפלוס ירזחמ הידירטסולק## יישלו( סנ'גנירפרפ(
|
ת"י 885 חלק 10 |
תעיבק :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םתריפסו םייליפומרת םיקדייח לש תואצמיה
|
לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה
סוג | מספר | מתאריך | כותר גליון התיקון | שפה | הערה |
---|---|---|---|---|---|
תקן | 00885-11-0-1 | 01/08/1987 | הטבנה : ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םייליפומרתו םייליפוזמ םיגבנ לש הריפסו | עברית |
גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il |
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
אנליזה מיקרוביולוגית | MICROBIOLOGICAL ANALYSIS |
בדיקות מזון | FOOD TESTING |
בקטריה, חיידקים | BACTERIA |
חיידקים תרמופיליים | THERMOPHILES |
מוצרי מזון | FOOD PRODUCTS |
שיטות לספירת חיידקים | BACTERIA COUNT METHODS |
לא קיימים מונחים לתקן זה