ת"י 885 חלק 10
תעיבק :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םתריפסו םייליפומרת םיקדייח לש תואצמיה
MICROBIOLOGICAL TEST METHODS FOR FOODSTUFF: DETECTION AND COUNT OF THERMOPHILIC BACTERIA
לש הריפסלו יוליגל תיללכ הקידב תטיש ראתמ הז ןקת דחוימ ןקת םייק םא .ןוזמ ירצומב םייליפומרת םיקדייח הריפסלו יוליגל הקידב תטיש ראתמה ,םייוסמ ןוזמ רצומל תטישב שמתשהל שי ,רצומב םייליפומרת םיקדייח לש דחוימה ןקתה לש הקידבה.
פרטי התקן
-
תאריך פרסום01/01/2000
-
תאריך אישור מחדש31/03/2014
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון0
-
שפה בה כתוב גוף התקןעברית
-
מעמד
-
פרסום ברשומותקת 10397
-
תאריך פרסום ברשומות14/11/2022
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתמזון
בא במקום
מספר תקן | שנת תקן | תאריך ביטול |
---|---|---|
ת"י 885 חלק 10 | 1979 | 01/01/2000 |
ת"י 885 חלק 10 | 1986 | 01/01/2000 |
הערות
14 רשמיות תקן זה בטלה לפי קובץ תקנות 10397 מיום 1.1.2023 בנובמבר 2022, כניסה לתוקף בתאריך 13.2.2000 פורסם כרשמי בילקוט פרסומים 4855 מיום 13.4.2000 כניסה לתוקף בתאריך
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
לא אוזכרו מסמכים ישראלים בתקן זה
לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה
לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
אנליזה מיקרוביולוגית | MICROBIOLOGICAL ANALYSIS |
בדיקות מזון | FOOD TESTING |
חיידקים תרמופיליים | THERMOPHILES |
מוצרי מזון | FOOD PRODUCTS |
שיטות לספירת חיידקים | BACTERIA COUNT METHODS |
לא קיימים מונחים לתקן זה