ת"י 244
הצומח תנמש
SOUR CREAM
הרפ בלחמ תרצוימה הצומח תנמש לע לח הז ןקת
פרטי התקן
-
תאריך פרסום01/04/1985
-
תאריך אישור מחדש18/09/1990
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון1
-
שפה בה כתוב גוף התקןעברית
-
מעמדרשמי חלקית
-
פרסום ברשומותיפ 4694
-
תאריך פרסום ברשומות03/11/1998
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתמזון
בא במקום
מספר תקן | שנת תקן | תאריך ביטול |
---|---|---|
ת"י 244 | 1957 | 02/01/1999 |
הערות
85-09-11-לשעבר רשמי י"פ 3224 85-07-11 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-01 מסעיפים 104-חומרי מוצא ותוספות (למעט דרישות או מגבלות ;שמטרתן הגנה על בריאות הציבור); 105-מיון .201-דרישות כלליות; 202-תכולה; 207-דרישות הרכב רשמיות תקןזה בטלה במספר סעיפים המצויינים בקובץ 2022 תקנות 10397 מיום 14 בנובמבר כניסה לתוקף בתאריך 1.1.2023 למעט סעיפים א ו-ב שרשמיותם בטלה בתאריך 1 באוגוסט 2026 בהתאם לקובץ 14.11.2022 תקנות 10397 מיום
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
מספר | כותר מסמך |
---|---|
ת"י 55 |
ימלוג הרפ בלח
|
ת"י 550 |
וירצומו בלח לש תויגולויבורקימ תוקידב:## םרופילוקה תצובקמ םיקדייח תובשומ לש הריפס
|
ת"י 563 |
הטישה יפל( הזטאפסופ תקידב :וירצומו בלח תוקידב## ררש לש הריהמה(
|
ת"י 605 |
תנמשב ןמושה תלוכת :בלח ירצומו בלח תוקידב
|
ת"י 628 |
תליטנ :וירצומו בלח לש תויגולויבורקימ תוקידב## הקידבל תוברועמ תומגוד תנכהו תומגוד
|
ת"י 1059 |
םיזורא ןוזמ ירצומ לש חפנה תלובסו לקשמה תלובס## שארמ
|
ת"י 1145 |
שארמ זורא ןוזמ ןומיס
|
ת"י 1242 |
תריפס : וירצומו בלח לש תויגולויבורקימ תוקידב## שבועו םירמש
|
קוד ארגון | שם הארגון | מספר מסמך | מידת התאמה | שנת המסמך |
---|---|---|---|---|
AOAC | ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS | 13TH EDITION | מאוזכר | 1980 |
CFR | CODE OF FEDERAL REGULATION | TITLE 21 | מאוזכר | - |
FCC | FOOD CHEMICALS CODEX | LATEST EDITION | מאוזכר | - |
סוג | מספר | מתאריך | כותר גליון התיקון | שפה | הערה |
---|---|---|---|---|---|
תקן | 00244-00-0-1 | 01/08/1993 | הצומח תנמש | עברית |
גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il |
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
אנליזה מיקרוביולוגית | MICROBIOLOGICAL ANALYSIS |
בדיקות מזון | FOOD TESTING |
מוצרי חלב | DAIRY PRODUCTS |
מוצרי מזון | FOOD PRODUCTS |
שמנת | CREAM |
אבקת חלב מלא |
דוגמה |
מנה |
אבקת חובצה |
מדגם |
הימגון |
שיווק |
פסטור |
אבקת חלב כחוש |
דרישה מוחלטת |