ת"י 605
תנמשב ןמושה תלוכת :בלח ירצומו בלח תוקידב
TESTING OF MILK : FAT CONTENT OF CREAM
ןהו הקותמ ןה( תנמשב ןמושה תעיבקל הטיש תראותמ ןקתב םע המגודה בוברע( רברג תטיש לע תססובמ איהו )הצומח להוכו תיתירפוג הצמוח םע רטמוריטוב ךותב הצמוח דרפוהש ןמושה חפנ תדידמו היצגופירטנצ ,יליתא(.
פרטי התקן
-
תאריך פרסום01/04/1966
-
תאריך אישור מחדש03/03/2022
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון0
-
שפה בה כתוב גוף התקןעברית
-
מעמד
-
פרסום ברשומותיפ 10397
-
תאריך פרסום ברשומות14/11/2022
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתמזון
הערות
14 רשמיות תקן זה בטלה לפי קובץ תקנות 10397 מיום 1.1.2023 בנובמבר 2022, כניסה לתוקף בתאריך פורסם כתקן רשמי בתאריך 28.7.83 לפי ילקוט פרסומים 26.9.83 2948- כניסה לתוקף בתאריך
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
מספר | כותר מסמך |
---|---|
ת"י 85 |
תיתרפג הצמוח
|
לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה
לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
בדיקות מזון | FOOD TESTING |
חלב | MILK |
מוצרי חלב | DAIRY PRODUCTS |
מוצרי מזון | FOOD PRODUCTS |
מוצרים מן החי | ANIMAL PRODUCTS |
שומנים | FATS |
שמנת | CREAM |
תכולת שומן | FAT CONTENT DETERMINATION |
לא קיימים מונחים לתקן זה