ת"י 58
וא ץמוחב םיצמחומ וא ,םישובכ תוקרי ירומיש## לכאמ תוצמוחב
CANNED VEGETABLES: PICKLED, OR ACIDIFIED IN VINEGAR OR IN FOOD ACIDS
תוקרי לעו חלמ תסימתב םישובכ תוקרי לע לח הז ןקת לח ןקתה .לכאמ תוצמוח לש תוסימתב וא ץמוחב םיצמחומ םג ורמושש וא ,דבלב ימרת לופיטב ורמושש םירצומ לע םירמשמ םירמוח תועצמאב קר וא.
פרטי התקן
-
תאריך פרסום10/04/2002
-
תאריך אישור מחדש31/03/2014
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון1
-
שפה בה כתוב גוף התקןעברית
-
מעמדרשמי חלקית
-
פרסום ברשומותיפ 5071
-
תאריך פרסום ברשומות05/05/2002
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתמזון
בא במקום
מספר תקן | שנת תקן | תאריך ביטול |
---|---|---|
ת"י 58 | 1977 | 04/07/2002 |
ת"י 58 | 1990 | 04/07/2002 |
ת"י 96 | 1979 | 04/07/2002 |
ת"י 96 | 1991 | 04/07/2002 |
ת"י 157 | 1978 | 04/07/2002 |
ת"י 157 | 1982 | 04/07/2002 |
ת"י 157 | 1987 | 04/07/2002 |
ת"י 664 | 1979 | 04/07/2002 |
ת"י 664 | 1982 | 04/07/2002 |
ת"י 664 | 1987 | 04/07/2002 |
ת"י 664 | 1990 | 04/07/2002 |
ת"י 737 | 1979 | 04/07/2002 |
ת"י 737 | 1983 | 04/07/2002 |
ת"י 737 | 1990 | 04/07/2002 |
הערות
רשמיות תקן זה בטלה במספר סעיפים המצויינים בקובץ 2022 תקנות 10397 מיום 14 בנובמבר 1.1.2023 כניסה לתוקף בתאריך
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
מספר | כותר מסמך |
---|---|
ת"י 143 |
תוקריו תוריפ ירומיש
|
ת"י 191 |
תיז ןמש
|
ת"י 216 |
םייחמצ םינמש
|
ת"י 411 |
ירולכ ןרתנ : ןוזמל חלמ
|
ת"י 926 |
םירמשמ םירמוחב םירמושמה תוקריו תוריפ ירצומ
|
ת"י 1059 |
םיזורא ןוזמ ירצומ לש חפנה תלובסו לקשמה תלובס## שארמ
|
ת"י 1145 |
שארמ זורא ןוזמ ןומיס
|
ת"י 1160 |
תורדגה - יאלקח רוקממ םילזונמ יושעה רצומ - ץמוח,## ןומיס ,תושירד
|
ת"י 1162 |
וניאש רוקממ םירמוח יושעה רצומ - ןוזמל תיטצא הצמוח## ןומיס ,תושירד ,תורדגה- יאלקח
|
ת"י 1359 |
ןוזמ לוביתל תובורעתו םינילבת ,םישבוימ תוקרי
|
תקנה 1003 |
ןוזמ יפסות( )ןוזמ( רוביצה תואירב תונקת(,## 1002-א"סשתה
|
תקנה 74006 |
4791-דלשת )היתש ימ לש תיתאורבתה םתוכיא( הבת
|
תקנה 74006 חלק 1 |
הלשת )ןוקית( היתש ימ לש תיתאורבתה םתוכיא( הבת-## 7791
|
תקנה 83001 |
3891-דמשת )שארמ זורא ןוזמ לש דוק ןומיס(שמפצ
|
תקנה 84033 |
4891-דמשת)ןוזמב םיעבצ()ןוזמ(רוביצה תואירב תונקת
|
תקנה 84033 חלק 1 |
ןוקית()ןוזמב םיעבצ()ןוזמ(רוביצה תואירב תונקת(## 5891-המשת
|
תקנה 84033 חלק 2 |
2'סמ ןוקית()ןוזמב םיעבצ()ןוזמ(רוביצה תואירב תונקת(## 5891-המשת
|
תקנה 87015 חלק 1 |
םיקיתממו יתטאיד ןוזמ()ןוזמ( רוביצה תואירב תונקת(## )9891-טמשתה )ןוקית
|
תקנה 91001 |
1991-אנשתה )הרבדה ירמוח תויראש( )ןוזמ( הבת
|
תקנה 91001 חלק 1 |
הרבדה ירמוח תויראש()ןוזמ( רוביצה תואירב תונקת(## 7991 ז"נשתה
|
תקנה 92032 |
ןוזמ תוזירא לש הריגס( )ןוזמ( רוביצה תואירב תונקת(## 2991-גנשתה
|
תקנה 93012 |
גנשתה )יתנוזת ןומיס( )ןוזמ( רוביצה תואירב תונקת-## 3991
|
תקנה 93012 חלק 1 |
ןוקית()יתנוזת ןומיס()ןוזמ( רוביצה תואירב תונקת(## 4991-דנשתה
|
תקנה 98009 |
ןוזמ ירצומ לש הזיראו ןומיס( ןכרצה תנגה וצ(## 8991 ט"נשתה
|
קוד ארגון | שם הארגון | מספר מסמך | מידת התאמה | שנת המסמך |
---|---|---|---|---|
AOAC | ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS | - | מאוזכר | - |
CFR | CODE OF FEDERAL REGULATION | 21 | מאוזכר | - |
FCC | FOOD CHEMICALS CODEX | - | מאוזכר | - |
סוג | מספר | מתאריך | כותר גליון התיקון | שפה | הערה |
---|---|---|---|---|---|
תקן | 00058-00-0-1 | 01/05/2011 | וא ץמוחב םיצמחומ וא ,םישובכ תוקרי ירומיש## לכאמ תוצמוחב | עברית |
גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il |
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
בדיקות מזון | FOOD TESTING |
התססה | FERMENTATION |
ירקות | VEGETABLES |
ירקות כבושים | PICKLES |
מוצרי מזון | FOOD PRODUCTS |
שימורים | CANNED FOODS |
שימורים | PRESERVES |
תוספי מזון | FOOD ADDITIVES |
חומרי טעם וריח טבעיים |
חומרי טעם וריח דמויי טבעיים |
ירקות מוחמצים |
ירקות כבושים |
ירקות |