עבור לתוכן הראשי דלג לאזור חיפוש דלג לבר ניווט ראשי
לתשומת לב- באתר זה התיאור "מחייב/רישמי" מתייחס הן לתקן שהינו רשמי/מחייב במלואו והן לתקן שהינו רישמי/מחייב רק בחלקו. בכל מקרה, המידע האמור אינו מחייב ואינו בא במקום עיון במידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל ובהתאם לנדרש לפי כל דין. במידה ותתגלה סתירה או אי התאמה בין המידע המתפרסם כאן לבין מידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל, יגבר המידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים.

ת"י 885 חלק 19.1

םייח ילעב ןוזמו םדא ןוזמ לש היגולויבורקימ:## סנגוטיצונומ הירטסיל לש הריפסלו יוליגל תיקפוא הטיש-## יוליג תטיש

MICROBIOLOGY OF FOOD AND ANIMAL FEEDING STUFFS: HORIZONTAL METHOD FOR THE DETECTION AND ENUMERATION OF LISTERIA MONOCYTOGENES - DETECTION METHOD

סנגוטיצונומ הירטסיל יוליגל תיקפוא הטיש טרפמ הז ןקת םירצומל םישי הז ןקת,המדקהב ונודנש תולבגמב השחתהב םייח ילעב תלכאהל וא םדא תכירצל םידעוימה.

472 ₪ (400 ₪ ללא מע"מ)

פרטי התקן

  • תאריך פרסום
    28/04/2011
  • תאריך אישור מחדש
    -
  • תאריך תיקון טעות
    -
  • מספר גליונות תיקון
    0
  • שפה בה כתוב גוף התקן
    שינויים בעברית+תקן באנגלית
  • מעמד
  • פרסום ברשומות
    יפ 6251
  • תאריך פרסום ברשומות
    16/06/2011
  • ועדה טכנית
  • ועדה מרכזית
    מזון

הערות

20 ראו הערה לתקן לת"י 885 חלק

* שדה חובה

אוסף תקנים

תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.

לרכישת מנוי לאוסף תקנים

קבצים קשורים

תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג

מספר כותר מסמך
ת"י 885 חלק 1.2
םייח ילעב ןוזמו םדא ןוזמ לש היגולויבורקימ:## תויגולויבורקימ תוקידבל תויללכ תויחנהו תושירד
קוד ארגון שם הארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת המסמך
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 11290 זהה חלקית 1996
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 11290 זהה חלקית 2004

לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה

תאור בעברית תאור באנגלית
אנליזה מיקרוביולוגית MICROBIOLOGICAL ANALYSIS
בדיקות מזון FOOD TESTING
בקטריה, חיידקים BACTERIA
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
מזון בעלי חיים ANIMAL FEED
שיטות ספירה COUNT METHODS

לא קיימים מונחים לתקן זה