לתשומת לב- באתר זה התיאור "מחייב/רישמי" מתייחס הן לתקן שהינו רשמי/מחייב במלואו והן לתקן שהינו רישמי/מחייב רק בחלקו. בכל מקרה, המידע האמור אינו מחייב ואינו בא במקום עיון במידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל ובהתאם לנדרש לפי כל דין. במידה ותתגלה סתירה או אי התאמה בין המידע המתפרסם כאן לבין מידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל, יגבר המידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים.

ת"י 885 חלק 13

תוביס רוריב:ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םוחב םירמושמ םייצמוח אל ןוזמ ירצומ לש לוקלקה

MICROBIOLOGICAL TEST METHODS FOR FOOD STEFFS: CLARIFICATION OF THE CAUSES OF SPOILAGE OF HEAT-PROCESSED LOW-ACID FOOD PRODUCTS

לוקלק תוביס ררבל ןתרטמש ,הקידב תוטיש ראתמ הז ןקת םוחב םירמושמ םייצמוח-אל ןוזמ ירצומ לש. בותכה ןיבל הז ןקתב בותכה ןיב תוריתס תומייק םא ןוזמ ירצומ לע םילחה )םידחוימ וא םייתצובק( םינקתב, םידחוימה וא םייתצובקה םינקתב בותכה בייחמ.

53.45 ₪ (45.3 ₪ ללא מע"מ)

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/01/1985
תאריך אישור מחדש 01/02/2022
תאריך תיקון טעות -
מספר גליונות תיקון 0
שפה בה כתוב גוף התקן עברית
מעמד
פרסום ברשומות קת 10397
תאריך פרסום ברשומות 14/11/2022
ועדה טכנית 5545
ועדה מרכזית מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול

אוסף תקנים

תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.

לרכישת מנוי לאוסף תקנים

קבצים קשורים

תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג