לתשומת לב- באתר זה התיאור "מחייב/רישמי" מתייחס הן לתקן שהינו רשמי/מחייב במלואו והן לתקן שהינו רישמי/מחייב רק בחלקו. בכל מקרה, המידע האמור אינו מחייב ואינו בא במקום עיון במידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל ובהתאם לנדרש לפי כל דין. במידה ותתגלה סתירה או אי התאמה בין המידע המתפרסם כאן לבין מידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל, יגבר המידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים.
ת"י 885 חלק 13
תוביס רוריב:ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םוחב םירמושמ םייצמוח אל ןוזמ ירצומ לש לוקלקה
MICROBIOLOGICAL TEST METHODS FOR FOOD STEFFS: CLARIFICATION OF THE CAUSES OF SPOILAGE OF HEAT-PROCESSED LOW-ACID FOOD PRODUCTS
לוקלק תוביס ררבל ןתרטמש ,הקידב תוטיש ראתמ הז ןקת םוחב םירמושמ םייצמוח-אל ןוזמ ירצומ לש. בותכה ןיבל הז ןקתב בותכה ןיב תוריתס תומייק םא ןוזמ ירצומ לע םילחה )םידחוימ וא םייתצובק( םינקתב, םידחוימה וא םייתצובקה םינקתב בותכה בייחמ.
53.45 ₪ (45.3 ₪ ללא מע"מ)
פרטי התקן
תאריך פרסום | 01/01/1985 |
---|---|
תאריך אישור מחדש | 01/02/2022 |
תאריך תיקון טעות | - |
מספר גליונות תיקון | 0 |
שפה בה כתוב גוף התקן | עברית |
מעמד | |
---|---|
פרסום ברשומות | קת 10397 |
תאריך פרסום ברשומות | 14/11/2022 |
ועדה טכנית | 5545 |
ועדה מרכזית | מזון |
בא במקום
מספר תקן | שנת תקן | תאריך ביטול |
---|
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג