לתשומת לב- באתר זה התיאור "מחייב/רישמי" מתייחס הן לתקן שהינו רשמי/מחייב במלואו והן לתקן שהינו רישמי/מחייב רק בחלקו. בכל מקרה, המידע האמור אינו מחייב ואינו בא במקום עיון במידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל ובהתאם לנדרש לפי כל דין. במידה ותתגלה סתירה או אי התאמה בין המידע המתפרסם כאן לבין מידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל, יגבר המידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים.

ת"י 627

הטישה יפל הניבגב ןמושה תלוכת:וירצומו בלח תוקידב## קילוג-ןו( תירטמוריטובה(

TESTING OF MILK AND MILK PRODUCTS:FAT CONTENT IN CHEESE(VAN GULIK METHOD)

תעיבקל )506 י"ת האר( תירטמוריטוב הטיש תראותמ ןקתב הניבגב ןמושה תלוכת.

53.45 ₪ (45.3 ₪ ללא מע"מ)

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/11/1986
תאריך אישור מחדש 11/01/2001
תאריך תיקון טעות -
מספר גליונות תיקון 0
שפה בה כתוב גוף התקן עברית
מעמד
פרסום ברשומות יפ 3473
תאריך פרסום ברשומות 14/08/1987
ועדה טכנית 5503
ועדה מרכזית מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 627 1966 01/11/1986

אוסף תקנים

תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.

לרכישת מנוי לאוסף תקנים

קבצים קשורים

תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג