לתשומת לב- באתר זה התיאור "מחייב/רישמי" מתייחס הן לתקן שהינו רשמי/מחייב במלואו והן לתקן שהינו רישמי/מחייב רק בחלקו. בכל מקרה, המידע האמור אינו מחייב ואינו בא במקום עיון במידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל ובהתאם לנדרש לפי כל דין. במידה ותתגלה סתירה או אי התאמה בין המידע המתפרסם כאן לבין מידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל, יגבר המידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים.

ת"י 942

תיאצח :רפס-יתב ידימלתל הדיחא תשובלת

SCHOOL UNIFORM: SKIRT

לש הדיחאה תשובלתהמ קלח איהש ,תיאצח לע לח ןקתה ףוגה תודימ לש ןומיס שרדנ ןקתב .רפס-יתב תודימלת רכומה לעו ןכרצה לע לקהל ידכ ,ול תדעוימ תיאצחהש םידב ינימ 4 םיללכנ ןקתב .םיאתמה לדוגה תאיצמב תוללכנ ןכ ומכ .הנשה תונועל םאתהב ,תיאצחה תריפתל הסיכרה יעצמאל ,הריפתל ,הריזגל תועגונה תושירד ןקתב דבה תונוכת תקידבל תוטיש תוטרופמ הזל ףסונ .רומיגהו היתודימ לע תיאצחה תוכיאו.

70.68 ₪ (59.9 ₪ ללא מע"מ)

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/03/1976
תאריך אישור מחדש 05/02/2004
תאריך תיקון טעות 01/04/1977
מספר גליונות תיקון 0
שפה בה כתוב גוף התקן עברית
מעמד
פרסום ברשומות יפ 2216
תאריך פרסום ברשומות 29/04/1976
ועדה טכנית 5601
ועדה מרכזית טקסטיל ונייר

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 0 - 01/03/1976

אוסף תקנים

תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.

לרכישת מנוי לאוסף תקנים

קבצים קשורים

תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג