לתשומת לב- באתר זה התיאור "מחייב/רישמי" מתייחס הן לתקן שהינו רשמי/מחייב במלואו והן לתקן שהינו רישמי/מחייב רק בחלקו. בכל מקרה, המידע האמור אינו מחייב ואינו בא במקום עיון במידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל ובהתאם לנדרש לפי כל דין. במידה ותתגלה סתירה או אי התאמה בין המידע המתפרסם כאן לבין מידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל, יגבר המידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים.
ת"י 126
דבק עצמות
BONE GLUE
התקן חל על הדבק היבש המיוצר מעצמות והקרוי במסחר "דבק חם".בתקן צוין שהדבק יסופק בצורת לוחות, קוביות גריסים, פנינים, קשקשים או אבקה, ויוכן לשימוש ע"י חימום לאחר שרייה במים. כן פורטו דרישות ושיטות הבדיקה.
34.50 ₪ (29.20 ₪ ללא מע"מ)
פרטי התקן
תאריך פרסום
01/05/1959
תאריך אישור מחדש
04/11/2012
תאריך תיקון טעות
-
מספר גליונות תיקון
0
שפה בה כתוב גוף התקן
עברית
מעמד
פרסום ברשומות
-
תאריך פרסום ברשומות
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזית
-
בא במקום
מספר תקן
שנת תקן
תאריך ביטול
ת"י 126
1954
01/05/1959
הערות
אין מסמכים ישראליים ואין מסמכים זרים
אוסף תקנים
תקן זה יכול להופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה.
הערות
אין מסמכים ישראליים ואין מסמכים זרים