לתשומת לב- באתר זה התיאור "מחייב/רישמי" מתייחס הן לתקן שהינו רשמי/מחייב במלואו והן לתקן שהינו רישמי/מחייב רק בחלקו. בכל מקרה, המידע האמור אינו מחייב ואינו בא במקום עיון במידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל ובהתאם לנדרש לפי כל דין. במידה ותתגלה סתירה או אי התאמה בין המידע המתפרסם כאן לבין מידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל, יגבר המידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים.

ת"י 5438 חלק 28

כימיקלים לטיפול במים המיועדים לשתייה: מונעי אבנית עבור ממברנות - חומצות פוספוניות ומלחיהן

CHEMICALS USED FOR TREAMENT OF WATER INTENDED FOR DRINKING: ANTISCALANTS FOR MEMBRANES - PHOSPHNIC ACIDS AND SALTS.

תקן זה חל על חומצות פוספוניות ומלחיהן, המשמשים כמוןנעי אבנית עבור ממברנות בטיפול במים המיועדיםש לשתייה. התקן מתאר את האופיינים של המוצר ומפרט את הדרישות ואת שיטות הבדיקה עבורו. התקן מביא מידע על השימוש בו כמונע אבנית עבור ממברנות בטיפול במים. התקן גם קובע את הכללים הקשורים לטיפול ולשימוש בטוחים במוצר.

472.00 ₪ (400.00 ₪ ללא מע"מ)

פרטי התקן

תאריך פרסום 30/07/2020
תאריך אישור מחדש -
תאריך תיקון טעות -
מספר גליונות תיקון 0
שפה בה כתוב גוף התקן שינויים בעברית+תקן באנגלית
מעמד
פרסום ברשומות יפ 9028
תאריך פרסום ברשומות 09/08/2020
ועדה טכנית -
ועדה מרכזית כימיה

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 5438 חלק 28 2011 02/08/2020

אוסף תקנים

תקן זה יכול להופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה.

לרכישת מנוי לאוסף תקנים

קבצים קשורים

תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג