לתשומת לב- באתר זה התיאור "מחייב/רישמי" מתייחס הן לתקן שהינו רשמי/מחייב במלואו והן לתקן שהינו רישמי/מחייב רק בחלקו. בכל מקרה, המידע האמור אינו מחייב ואינו בא במקום עיון במידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל ובהתאם לנדרש לפי כל דין. במידה ותתגלה סתירה או אי התאמה בין המידע המתפרסם כאן לבין מידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל, יגבר המידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים.

ת"י 5352 חלק 2

צינורות ואבזרים מפלסטיק-מערכות צנרת פוליאתילן מצולב להובלת דלקים גזיים-סדרה מטרית-דרישות: אבזרים לחיבור בריתוך

PLASTIC PIPES AND FITTINGS-CROSSLINKED POLYETHYLENE (PE-X)PIPE SYSTEM FOR THE CONVEYANCE OF GASEOUS FUELS-METRIC SERIES:SPECIFICATIONS- FITTINGS FOR HEAT-FUSION JOINTING

חלק זה של סדרת התקנים מפרט את התכונות הפיזיקליות ואת דרישות הביצועים המכניות לאבזרי שקוע, לאבזרי אוכף ולאבזרי תקוע(SPIGOT)מפוליאתילן מצולב (PE-X) ומפוליאתילן (PE) לחיבור לצנרת מפוליאתילן מצולב (PE-X), המיוצרת לפי התקן הישראלי ת"י 5352-1, על ידי שיטות חיבור של שקוע ואוכף בריתוך בחום. נוסף על כך מפרט תקן זה דרישות למידות וכמה תכונות כלליות של החומר (לרבות עמידות כימית),וכמו כן שיטה למיון אבזרי פוליאתילן מצולב המבוססים על חומרים המיוצרים בצורת צינור. חלק זה, כאשר משתמשים בו יחד עם החלקים האחרים של סדרת התקנים הישראליים ת"י 5352 מהווה בסיס לתכן, לייצור ולהתקנה של מערכות צנרת פוליאתילן מצולב (צנרת PE-X ואבזרים מכניים), המשמשות להספקת דלקים גזיים מסוג D ו-E (ראה 13623 ISO) בתנאים אלה: א. לחצי פעולה מרביים (MOP) עד 16 בר ועד בכלל(1); ב. טמפרטורהת פעולה מרבית 0(60+)צ'; ג. טמפרטורת פעולה מזערית, כמפורט להלן; 50)0-.I-) צ'; 35)0-.II-) צ'; 20)0-.III-)צ'. התאמה של אבזרי פוליאתילן לחיבור בריתוך בחום, המיוצרים לפי 8085-3 ISO, לחלק זה של התקן הישראלי ת"י 5352, יכולה להיות בכפוף לעמידתם בבדיקות המפורטות בסעיף 5.11, ובהגבלת טמפרטורת הפעולה ל-(200-) צ' 400+) צ' וללחץ פעולה מרבי כפי שנקבע בתקן 8085-3 ISO.

472.00 ₪ (400.00 ₪ ללא מע"מ)

פרטי התקן

תאריך פרסום 29/01/2009
תאריך אישור מחדש 29/09/2020
תאריך תיקון טעות -
מספר גליונות תיקון 0
שפה בה כתוב גוף התקן שינויים בעברית+תקן באנגלית
מעמד
פרסום ברשומות יפ 5924
תאריך פרסום ברשומות 03/03/2009
ועדה טכנית 5707
ועדה מרכזית פולימרים

אוסף תקנים

תקן זה יכול להופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה.

לרכישת מנוי לאוסף תקנים

קבצים קשורים

תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג