לתשומת לב- באתר זה התיאור "מחייב/רישמי" מתייחס הן לתקן שהינו רשמי/מחייב במלואו והן לתקן שהינו רישמי/מחייב רק בחלקו. בכל מקרה, המידע האמור אינו מחייב ואינו בא במקום עיון במידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל ובהתאם לנדרש לפי כל דין. במידה ותתגלה סתירה או אי התאמה בין המידע המתפרסם כאן לבין מידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל, יגבר המידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים.
ת"י 900 חלק 2.11
בטיחות מכשירי חשמל ביתיים ומכשירים דומים: דרישות מיוחדות למייבשי כביסה
HOUSEHOLD AND SIMILAR ELECTRICAL APPLIANCES - SAFETY: PARTICULAR REQUIREMENTS FOR TUMBLE DRYERS
תקן זה דן בבטיחותם של מייבשי כביסה המשתמשים במערכת קירור, הכוללים מדחסים ממונעים אטימים לייבוש בד טקסטיל. מכשירים אלה יכולים להשתמש בחומרי קירור דליקים. דרישות נוספות למכשירים אלה מובאות ב-ANNEX BB. תקן זה חל על מכשירים שאינם מיועדים לשימוש ביתי רגיל, אך למרות זאת עשויים להיות מקור סכנה לציבור, כגון מכשירים המיועדים לשימוש על ידי אנשים לא מיומנים בחנויות בתעשייה הקלה ובחוות חקלאיות.
531.00 ₪ (450.00 ₪ ללא מע"מ)
פרטי התקן
| תאריך פרסום | 30/11/2017 |
|---|---|
| תאריך אישור מחדש | - |
| תאריך תיקון טעות | - |
| מספר גליונות תיקון | 0 |
| שפה בה כתוב גוף התקן | שינויים בעברית+תקן באנגלית |
| מעמד | רשמי חלקית |
|---|---|
| פרסום ברשומות | קת 9314 |
| תאריך פרסום ברשומות | 11/04/2021 |
| ועדה טכנית | 5255 |
| ועדה מרכזית | חשמל |
בא במקום
| מספר תקן | שנת תקן | תאריך ביטול |
|---|---|---|
| ת"י 900 חלק 2.11 | 2008 | 05/12/2017 |
אוסף תקנים
תקן זה יכול להופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג

הערות
ביטול רשמיות לחלק מהסעיפים לפי קת 10719 מיום 16.7.2023