ת"י 1254
רוריקב ןוסחאב םירמושמה ,םייחמצ םירמוחמ םיטלס,## וידעלב וא רמשמ רמוח תפסותב
SALADS MADE FROM VEGETABLE MATTER, PRESERVED BY LOW-TEMPERATURE STORAGE, WITH OR WITHOUT ADDITION OF PRESERVATIVES
ןוסחאב םירמושמה ,םייחמצ םירמוחמ םיטלס לע לח הז ןקת םהידעלב וא םירמשמ םירמוח תפסותב ,רורקב. לע לח וניא ןקתה: -םוחה לופיטב םירמושמו תומוטא תוזיראב םיזורא םיטלס - םיטלס תנכהל תוקבא -םיננוצמ תוקרי לש הליכאל תונכומ תובורעת
פרטי התקן
תאריך פרסום | 31/05/2002 |
---|---|
תאריך אישור מחדש | 31/03/2014 |
תאריך תיקון טעות | - |
מספר גליונות תיקון | 0 |
שפה בה כתוב גוף התקן | עברית |
מעמד | רשמי חלקית |
---|---|
פרסום ברשומות | יפ 5087 |
תאריך פרסום ברשומות | 20/06/2002 |
ועדה טכנית | 5549 |
ועדה מרכזית | מזון |
בא במקום
מספר תקן | שנת תקן | תאריך ביטול |
---|---|---|
ת"י 1252 | 1988 | 19/08/2002 |
ת"י 1254 | 1988 | 19/08/2002 |
ת"י 1314 | 1988 | 19/08/2002 |
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
הערות
רשמיות תקן זה בטלה במספר סעיפים המצויינים בקובץ תקנות 10397 מיום 14 בנובמבר 2022, כניסה לתוקף בתאריך 1.1.2023 למעט סעיף א עד ג אשר יכנס לתוקף 2026 בתאריך 1 באוגוסט