לתשומת לב- באתר זה התיאור "מחייב/רישמי" מתייחס הן לתקן שהינו רשמי/מחייב במלואו והן לתקן שהינו רישמי/מחייב רק בחלקו. בכל מקרה, המידע האמור אינו מחייב ואינו בא במקום עיון במידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל ובהתאם לנדרש לפי כל דין. במידה ותתגלה סתירה או אי התאמה בין המידע המתפרסם כאן לבין מידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל, יגבר המידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים.
ת"י 5438 חלק 21
כימיקלים לטיפול במים המיועדים לשתייה: נתרן ביסולפיט (נתרן מימן סולפיט)
CHEMICALS USED FOR TREATMENT OF WATER INTENDED FOR DRINKING: SODIUM BISULFITE (SODIUM HYDROGEN SULFITE)
תקן זה חל על נתרן ביסולפיט (שם נרדף: נתרן מימן סולפיט) המשמש לטיפול במים המיועדים לשתייה. התקן מתאר את האופיינים של המוצר ומפרט את הדרישות ואת שיטות הבדיקה המתאימות עבורו. התקן מביא מידע על השימוש בו חטיפול במים.
531.00 ₪ (450.00 ₪ ללא מע"מ)
פרטי התקן
| תאריך פרסום | 30/07/2020 |
|---|---|
| תאריך אישור מחדש | - |
| תאריך תיקון טעות | - |
| מספר גליונות תיקון | 1 |
| שפה בה כתוב גוף התקן | שינויים בעברית+תקן באנגלית |
| מעמד | |
|---|---|
| פרסום ברשומות | יפ 9028 |
| תאריך פרסום ברשומות | 09/08/2020 |
| ועדה טכנית | 5308 |
| ועדה מרכזית | כימיה |
בא במקום
| מספר תקן | שנת תקן | תאריך ביטול |
|---|---|---|
| ת"י 5438 חלק 21 | 2007 | 02/08/2020 |
אוסף תקנים
תקן זה יכול להופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
