לתשומת לב- באתר זה התיאור "מחייב/רישמי" מתייחס הן לתקן שהינו רשמי/מחייב במלואו והן לתקן שהינו רישמי/מחייב רק בחלקו. בכל מקרה, המידע האמור אינו מחייב ואינו בא במקום עיון במידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל ובהתאם לנדרש לפי כל דין. במידה ותתגלה סתירה או אי התאמה בין המידע המתפרסם כאן לבין מידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל, יגבר המידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים.
ת"י 60745 חלק 2.3
דיב םיקזחומה עונמ-ילעפומ םיילמשח הדובע ילכ,## - תוקחשמלו תושטלמ ,תוזחשמל תודחוימ תושירד :תוחיטב## הקסיד
HAND-HELS MOTOR-OPERATED ELECTRIC TOOLS - SAFETY: PARTICULAR REQUIREMENTS FOR GRINDERS, POLISHERS AND DISL TYPE SANDERS
הקסיד תוקחשמ לעו תושטלמ ,תוזחשמ לע לח הז ןקת, תלוביק ילעב ,םייכנאו םירשי ,םייתיווז םילכ תוברל תוזחשמ לח הז ןקת .מ"מ 032-מ הלודג הניאש הבוקנ, ןקתומה רזבאה לש תיפקיהה תוריהמה ,הבוקנה ןתוריהמבש הבוקנה תלוביקב 'נשל 'מ 08-מ הלודג הניא ןהילע.
פרטי התקן
תאריך פרסום | 31/01/2019 |
---|---|
תאריך אישור מחדש | - |
תאריך תיקון טעות | - |
מספר גליונות תיקון | 0 |
שפה בה כתוב גוף התקן | אנגלית |
מעמד | רשמי |
---|---|
פרסום ברשומות | קת 8174 |
תאריך פרסום ברשומות | 17/02/2019 |
ועדה טכנית | 5255 |
ועדה מרכזית | חשמל |
בא במקום
מספר תקן | שנת תקן | תאריך ביטול |
---|---|---|
ת"י 60745 חלק 2.3 | 2015 | 18/05/2019 |
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג