עבור לתוכן הראשי דלג לאזור חיפוש דלג לבר ניווט ראשי

קורס הכשרת ראשי צוות HACCP

יותר ויותר ארגונים העוסקים במזון ובחקלאות נדרשים לקיים מערכת ניהול בטיחות מזון המבוססת על עקרונות ה- HACCP.

ככל שצוות ה- HACCP מקצועי יותר ומיומן יותר בשיטה, כך גדל הסיכוי להצלחת הטמעת התקן בצורה טובה בארגון, וכמובן הגברת בטיחות המוצר.

מטרת הקורס להקנות מיומנויות לניהול צוות HACCP, כדי להוביל תהליך של הקמת מערכת HACCP בארגונים בתחום המזון והמשקאות, ארגוני הסעדה, בתי אריזה חקלאיים ותעשיית האריזות.

מסיימי הקורס שיעמדו בהצלחה בבחינה, יזכו לתעודת ראש צוות HACCP, ויהיו כשירים להוביל תהליכיHACCP בארגונים.

מה נלמד?

הכרת דרישות התברואה על פי הקודקס אלימנטריוס של ארגון הבריאות העולמי (W.H.O). | חמשת הצעדים המקדימים ל- HACCP, שבעת עקרונות ה- HACCP על פי מסמך קודקס אלימנטריוס של ה- W.H.O. | אימות ותיקוף | ביצוע הערכת סיכונים, וקביעת נקודות קריטיות בתהליך | תרגול הקמת מערכת ניהול בטיחות מזון | ניהול צוות HACCP על פי דרישות בין-לאומיות

למי מיועד הקורס?

מועמדים לתפקיד ראש צוות HACCP או אנשי צוות מכהנים, יועצים בתחום מערכות ניהול בטיחות מזון המשמשים ראשי צוות HACCP בארגונים, מנהלים ועובדים במפעלי מזון וכו'.

צרו איתנו קשר נשמח לעמוד לרשותכם {{ctrl.testString}}

פרטי יצירת קשר