עבור לתוכן הראשי דלג לאזור חיפוש דלג לבר ניווט ראשי
לתשומת לב- באתר זה התיאור "מחייב/רישמי" מתייחס הן לתקן שהינו רשמי/מחייב במלואו והן לתקן שהינו רישמי/מחייב רק בחלקו. בכל מקרה, המידע האמור אינו מחייב ואינו בא במקום עיון במידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל ובהתאם לנדרש לפי כל דין. במידה ותתגלה סתירה או אי התאמה בין המידע המתפרסם כאן לבין מידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל, יגבר המידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים.

ת"י 450

רברג תטיש יפל ןמושה תלוכת :בלח תוקידב

TESTING OF MILK:FAT CONTENTS,GERBER METHOD

הטיש יפל בלחב ןמושה תלוכת תקידבל הטיש תראותמ ןקתב י"ע ןמושה תדרפה אוה הטישה ןורקע .רברג תטיש הנוכמה ילימא-וזיא-להוכו תיתרפוג הצמוח םע בוברע, רטמוריטוב הנוכמה( דחוימ רישכמ ךותב היצגופירטנצ( דרפוהש ןמושה חפנ תדידמו.

53.45 ₪ (45.3 ₪ ללא מע"מ)

פרטי התקן

  • תאריך פרסום
    01/06/1985
  • תאריך אישור מחדש
    03/03/2022
  • תאריך תיקון טעות
    -
  • מספר גליונות תיקון
    0
  • שפה בה כתוב גוף התקן
    עברית
  • מעמד
  • פרסום ברשומות
    יפ 3240
  • תאריך פרסום ברשומות
    22/08/1985
  • ועדה טכנית
  • ועדה מרכזית
    מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 450 1962 01/06/1985

הערות

14 רשמיות תקן זה בטלה לפי קובץ תקנות 10397 מיום 1.1.2023 בנובמבר 2022, כניסה לתוקף בתאריך

* שדה חובה

אוסף תקנים

תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.

לרכישת מנוי לאוסף תקנים

קבצים קשורים

תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג

לא אוזכרו מסמכים ישראלים בתקן זה

קוד ארגון שם הארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת המסמך
BS BRITISH STANDARDS INST. 696 LATEST EDITION מאוזכר -

לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה

תאור בעברית תאור באנגלית
בדיקות מזון FOOD TESTING
חלב MILK
מוצרי חלב DAIRY PRODUCTS
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
קביעת תכולה DETERMINATION OF CONTENT
שיטת גרבר GERBER METHOD
תכולת שומן FAT CONTENT DETERMINATION
אחוז השומן