ת"י 450
רברג תטיש יפל ןמושה תלוכת :בלח תוקידב
TESTING OF MILK:FAT CONTENTS,GERBER METHOD
הטיש יפל בלחב ןמושה תלוכת תקידבל הטיש תראותמ ןקתב י"ע ןמושה תדרפה אוה הטישה ןורקע .רברג תטיש הנוכמה ילימא-וזיא-להוכו תיתרפוג הצמוח םע בוברע, רטמוריטוב הנוכמה( דחוימ רישכמ ךותב היצגופירטנצ( דרפוהש ןמושה חפנ תדידמו.
פרטי התקן
-
תאריך פרסום01/06/1985
-
תאריך אישור מחדש03/03/2022
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון0
-
שפה בה כתוב גוף התקןעברית
-
מעמד
-
פרסום ברשומותיפ 3240
-
תאריך פרסום ברשומות22/08/1985
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתמזון
בא במקום
מספר תקן | שנת תקן | תאריך ביטול |
---|---|---|
ת"י 450 | 1962 | 01/06/1985 |
הערות
14 רשמיות תקן זה בטלה לפי קובץ תקנות 10397 מיום 1.1.2023 בנובמבר 2022, כניסה לתוקף בתאריך
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
לא אוזכרו מסמכים ישראלים בתקן זה
קוד ארגון | שם הארגון | מספר מסמך | מידת התאמה | שנת המסמך |
---|---|---|---|---|
BS | BRITISH STANDARDS INST. | 696 LATEST EDITION | מאוזכר | - |
לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
בדיקות מזון | FOOD TESTING |
חלב | MILK |
מוצרי חלב | DAIRY PRODUCTS |
מוצרי מזון | FOOD PRODUCTS |
קביעת תכולה | DETERMINATION OF CONTENT |
שיטת גרבר | GERBER METHOD |
תכולת שומן | FAT CONTENT DETERMINATION |
אחוז השומן |