ת"י 526
תיללכ הריפס :וירצומו בלח לש תויגולויבורקימ תוקידב## ירטפ תחלצב םיקדייח לש
MICROBIOLOGICAL TESTS OF MILK AND MILK PRODUCTS: TOTAL COUNT
בלחב םיקדייח לש תיללכ הריפסל הטיש תראותמ ןקתב םיססתומ אל ,םירגינ בלח ירצומבו רטסופמ בלחב ,ימלוג. לכ תריפס ,קצומ עצמב המגוד תרגדה לע תססובמ הטישה תואצותה בושיחו וחפתיש םיקדייחה תובשומ.
פרטי התקן
-
תאריך פרסום01/10/1985
-
תאריך אישור מחדש11/01/2001
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון0
-
שפה בה כתוב גוף התקןעברית
-
מעמדרשמי
-
פרסום ברשומותיפ 3280
-
תאריך פרסום ברשומות12/12/1985
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתמזון
הערות
14 רשמיות תקן זה בטלה לפי קובץ תקנות 10397 מיום 1.1.2024 בנובמבר 2022, כניסה לתוקף בתאריך
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
לא אוזכרו מסמכים ישראלים בתקן זה
לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה
לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
אנליזה מיקרוביולוגית | MICROBIOLOGICAL ANALYSIS |
בדיקות מזון | FOOD TESTING |
חלב | MILK |
מוצרי חלב | DAIRY PRODUCTS |
מוצרי מזון | FOOD PRODUCTS |
שיטות לספירת חיידקים | BACTERIA COUNT METHODS |
שיטות ספירה | COUNT METHODS |
לא קיימים מונחים לתקן זה