לתשומת לב- באתר זה התיאור "מחייב/רישמי" מתייחס הן לתקן שהינו רשמי/מחייב במלואו והן לתקן שהינו רישמי/מחייב רק בחלקו. בכל מקרה, המידע האמור אינו מחייב ואינו בא במקום עיון במידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל ובהתאם לנדרש לפי כל דין. במידה ותתגלה סתירה או אי התאמה בין המידע המתפרסם כאן לבין מידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל, יגבר המידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים.

ת"י 4314

צינורות פלדה שחורים ומצופים בציפוי אבץ בטבילה חמה (מגולוונים) עם תפר וללא תפר המשמשים במערכות להגנה מפני אש

BLACK AND HOT-DIPPED ZINC-COATED (GALVANIZED) WELDED AND SEAMLESS STEEL PIPE FOR USE IN FIRE PROTECTION SYSTEMS

תקן זה חל על צינורות פלדה שחורים ומגולוונים בטבילה חמה ,עם תפר וללא תפר,בעלי עוביי דופן המפורטים בטבלה 1 ובטבלה 2.צינור שהוזמן לפי תקן זה מיועד לשמש במערכות להגנה מפני אש .

295.00 ₪ (250.00 ₪ ללא מע"מ)

פרטי התקן

תאריך פרסום 23/11/2022
תאריך אישור מחדש -
תאריך תיקון טעות -
מספר גליונות תיקון 0
שפה בה כתוב גוף התקן אנגלית + מוסף תרגום לעברית
מעמד רשמי
פרסום ברשומות קת 10440
תאריך פרסום ברשומות 18/12/2022
ועדה טכנית 5901
ועדה מרכזית מים

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 4314 2000 18/12/2023

אוסף תקנים

תקן זה יכול להופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה.

לרכישת מנוי לאוסף תקנים

קבצים קשורים

תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג