ת"י 662
ןואפיקה תדוקנ תעיבק : בלח תוקידב
TESTING OF MILK:DETERMINATION OF FREEZING POINT
בלח לש ןואפקה תדוקנ תעיבקל הקידב תטיש תראותמ ןקתב םימב בלח תליהמ יוליגל תדעונ הקידבה .רביטש יפל.
פרטי התקן
-
תאריך פרסום01/04/1987
-
תאריך אישור מחדש25/07/1995
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון0
-
שפה בה כתוב גוף התקןעברית
-
מעמד
-
פרסום ברשומותקת 10397
-
תאריך פרסום ברשומות14/11/2022
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתמזון
בא במקום
מספר תקן | שנת תקן | תאריך ביטול |
---|---|---|
ת"י 662 | 1967 | 01/04/1987 |
הערות
14 רשמיות תקן זה בטלה לפי קובץ תקנות 10397 מיום 1.1.2023 בנובמבר 2022, כניסה לתוקף בתאריך 14.8.87 פורסם כרשמי בילקוט פרסומים 3473 מיום 13.10.87 כניסה לתוקף בתאריך
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
מספר | כותר מסמך |
---|---|
ת"י 493 |
רוטיטל תנתינה תויצמוחה תעיבק :בלח תקידב
|
לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה
לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
בדיקות מזון | FOOD TESTING |
חלב | MILK |
מוצרי חלב | DAIRY PRODUCTS |
מוצרי מזון | FOOD PRODUCTS |
נקודת הקיפאון | FREEZING POINT |
לא קיימים מונחים לתקן זה