עבור לתוכן הראשי דלג לאזור חיפוש דלג לבר ניווט ראשי
לתשומת לב- באתר זה התיאור "מחייב/רישמי" מתייחס הן לתקן שהינו רשמי/מחייב במלואו והן לתקן שהינו רישמי/מחייב רק בחלקו. בכל מקרה, המידע האמור אינו מחייב ואינו בא במקום עיון במידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל ובהתאם לנדרש לפי כל דין. במידה ותתגלה סתירה או אי התאמה בין המידע המתפרסם כאן לבין מידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים של מדינת ישראל, יגבר המידע המתפרסם בפרסומים הרשמיים.

ת"י 662

ןואפיקה תדוקנ תעיבק : בלח תוקידב

TESTING OF MILK:DETERMINATION OF FREEZING POINT

בלח לש ןואפקה תדוקנ תעיבקל הקידב תטיש תראותמ ןקתב םימב בלח תליהמ יוליגל תדעונ הקידבה .רביטש יפל.

53.45 ₪ (45.3 ₪ ללא מע"מ)

פרטי התקן

  • תאריך פרסום
    01/04/1987
  • תאריך אישור מחדש
    25/07/1995
  • תאריך תיקון טעות
    -
  • מספר גליונות תיקון
    0
  • שפה בה כתוב גוף התקן
    עברית
  • מעמד
  • פרסום ברשומות
    קת 10397
  • תאריך פרסום ברשומות
    14/11/2022
  • ועדה טכנית
  • ועדה מרכזית
    מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 662 1967 01/04/1987

הערות

14 רשמיות תקן זה בטלה לפי קובץ תקנות 10397 מיום 1.1.2023 בנובמבר 2022, כניסה לתוקף בתאריך 14.8.87 פורסם כרשמי בילקוט פרסומים 3473 מיום 13.10.87 כניסה לתוקף בתאריך

* שדה חובה

אוסף תקנים

תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.

לרכישת מנוי לאוסף תקנים

קבצים קשורים

תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג

מספר כותר מסמך
ת"י 493
רוטיטל תנתינה תויצמוחה תעיבק :בלח תקידב

לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה

לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה

תאור בעברית תאור באנגלית
בדיקות מזון FOOD TESTING
חלב MILK
מוצרי חלב DAIRY PRODUCTS
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
נקודת הקיפאון FREEZING POINT

לא קיימים מונחים לתקן זה