ת"י 1006
וירצומו ןפיצרמ
MARZIPAN AND MARZIPAN PRODUCTS
ןפיצרמ ירצומ לעו ןפיצרמ לע לח הז ןקת
פרטי התקן
-
תאריך פרסום24/06/2001
-
תאריך אישור מחדש31/03/2014
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון0
-
שפה בה כתוב גוף התקןעברית
-
מעמדרשמי חלקית
-
פרסום ברשומותיפ 5000
-
תאריך פרסום ברשומות10/07/2001
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתמזון
בא במקום
מספר תקן | שנת תקן | תאריך ביטול |
---|---|---|
ת"י 1006 | 1981 | 08/09/2001 |
ת"י 1006 | 1983 | 08/09/2001 |
הערות
רשמיות תקן זה בטלה במספר סעיפים המצויינים בקובץ תקנות 10397 מיום 14 בנובמבר 2022, כניסה לתוקף בתאריך 1.1.2023 למעט סעיף א' אשר יכנס לתוקף בתאריך 2026 1 באוגוסט
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
מספר | כותר מסמך |
---|---|
ת"י 885 חלק 6 |
וא הריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## סוקוקוליפאטס תצובקמ םיקדייח לש תואצמיה תעיבק## זאלוגאוק תוליעפ ילעב סוארוא
|
ת"י 885 חלק 7 |
דודיב :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## הלנומלס יוהיזו
|
ת"י 885 חלק 8 |
תריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## שבועו םירמש
|
ת"י 926 |
םירמשמ םירמוחב םירמושמה תוקריו תוריפ ירצומ
|
ת"י 1059 |
םיזורא ןוזמ ירצומ לש חפנה תלובסו לקשמה תלובס## שארמ
|
ת"י 1145 |
שארמ זורא ןוזמ ןומיס
|
קוד ארגון | שם הארגון | מספר מסמך | מידת התאמה | שנת המסמך |
---|---|---|---|---|
AOAC | ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS | - | מאוזכר | - |
CFR | CODE OF FEDERAL REGULATION | TITLE 21 | מאוזכר | - |
FCC | FOOD CHEMICALS CODEX | - | מאוזכר | - |
ISO | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION | 2164 | מאוזכר | 1975 |
לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
מוצרי מזון | FOOD PRODUCTS |
ממתקים | CONFECTIONERY |
ממתקים | SWEETS |
מרציפן | MARZIPAN |
מרציפן אפוי |
מסת מרציפן גולמי |
אגוזים טחונים |
סוכרים |
מרציפן |
מוצרי מרציפן |