ת"י 885 חלק 14
תריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## בלח תצמוח יקדייח
MICROBIOLOGICAL TEST METHODS FOR FOODSTUFFS: LACTIC-ACID BACTERIA COUNT
הצמוח יקדייח תריפסל תיללכ הקידב תטיש ראתמ הז ןקת ןוזמ ירצומב )סוליצבוטקל( תיטקל. רצומב תיטקל הצמוח יקדייח לש הריפסל דחוימ ןקת שי םא דחוימה ןקתה לש הקידבה תטישב שמתשהל שי ,םייוסמ ןוזמ
פרטי התקן
-
תאריך פרסום01/04/1987
-
תאריך אישור מחדש-
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון0
-
שפה בה כתוב גוף התקןעברית
-
מעמדרשמי
-
פרסום ברשומותקת 10397
-
תאריך פרסום ברשומות14/11/2022
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתמזון
הערות
14 רשמיות תקן זה בטלה לפי קובץ תקנות 10397 מיום 1.1.2024 בנובמבר 2022, כניסה לתוקף בתאריך 14.8.87 פורסם כרשמי בילקוט פרסומים 3473 מיום 13.10.87 כניסה לתוקף בתאריך 20 ראו הערה לת"י 885 חלק
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
לא אוזכרו מסמכים ישראלים בתקן זה
לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה
סוג | מספר | מתאריך | כותר גליון התיקון | שפה | הערה |
---|---|---|---|---|---|
תקן | 00885-14-0-1 | 01/11/1999 | תריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## בלח תצמוח יקדייח | עברית |
גליון תיקון זה ניתן לרכישה במרכז המידע של מכון התקנים. לפרטים נוספים ורכישה אנא פנו לטלפון 03-6465191 או לדוא"ל library@sii.org.il |
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
אנליזה מיקרוביולוגית | MICROBIOLOGICAL ANALYSIS |
בדיקות מזון | FOOD TESTING |
חיידקי חומצת חלב | LACTIC ACID BACTERIA |
מוצרי מזון | FOOD PRODUCTS |
שיטות לספירת חיידקים | BACTERIA COUNT METHODS |
לא קיימים מונחים לתקן זה