ת"י 885 חלק 20
יללכ :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש
MICROBIOLOGY TEST METHODS FOR FOODSTUFFS: GENERAL
ןוזמ לש היגולויבורקימב הקידב תוטישל הנפמ הז ןקת הלא םיאשונב םייח ילעב ןוזמו םדא: )יוהיזל ,יוליגל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש )א הז ןקת ;ןוזמ ירצומב םימזינגרואורקימ לש הריפסלו בלח לש תויגולויבורקימ הקידב תוטיש לע לח וניא וירצומו; )אל ןוזמ ירצומ לש לוקלקה תוביס רוריבל תוטיש )ב םוחב םירמושמ םייצמוח; )ןוזמ ימגדמ תליטנ ינפוא ,תויללכ תויחנהו תושירד )ג, תויגולויבורקימ תוקידבל תומגוד תנכה.
פרטי התקן
-
תאריך פרסום31/01/2024
-
תאריך אישור מחדש-
-
תאריך תיקון טעות-
-
מספר גליונות תיקון0
-
שפה בה כתוב גוף התקןעברית
-
מעמד
-
פרסום ברשומותיפ 12092
-
תאריך פרסום ברשומות14/02/2024
-
ועדה טכנית
-
ועדה מרכזיתמזון
בא במקום
מספר תקן | שנת תקן | תאריך ביטול |
---|---|---|
ת"י 885 חלק 1.1 | 2011 | 31/01/2024 |
ת"י 885 חלק 1.2 | 2011 | 28/04/2011 |
ת"י 885 חלק 2 | 1979 | 28/04/2011 |
ת"י 885 חלק 2 | 1986 | 01/03/1979 |
ת"י 885 חלק 2 | 1999 | 01/02/1986 |
ת"י 885 חלק 3 | 1974 | 01/11/1999 |
ת"י 885 חלק 3 | 1986 | 01/07/1974 |
ת"י 885 חלק 3 | 1999 | 01/02/1986 |
ת"י 885 חלק 4 | 1974 | 01/11/1999 |
ת"י 885 חלק 4 | 1986 | 01/07/1974 |
ת"י 885 חלק 4 | 1999 | 01/02/1986 |
ת"י 885 חלק 6 | 1986 | 01/11/1999 |
ת"י 885 חלק 6 | 1999 | 01/07/1975 |
ת"י 885 חלק 7 | 1976 | 01/11/1999 |
ת"י 885 חלק 7 | 1986 | 01/07/1976 |
ת"י 885 חלק 7 | 1989 | 01/07/1986 |
ת"י 885 חלק 7 | 1999 | 01/09/1989 |
ת"י 885 חלק 8 | 1977 | 01/11/1999 |
ת"י 885 חלק 8 | 1986 | 01/08/1977 |
ת"י 885 חלק 8 | 1999 | 01/07/1986 |
ת"י 885 חלק 9 | 1977 | 01/11/1999 |
ת"י 885 חלק 9 | 1999 | 01/08/1977 |
ת"י 885 חלק 12 | 2004 | 01/11/1999 |
ת"י 885 חלק 14 | 1987 | 01/07/1984 |
ת"י 885 חלק 14 | 1999 | 01/04/1987 |
ת"י 885 חלק 18 | 2011 | 01/11/1999 |
ת"י 885 חלק 19.1 | 2011 | 28/04/2011 |
ת"י 885 חלק 19.2 | 2011 | 28/04/2011 |
הערות
8,7,6,4,3,2,1.2,1.1 התקנים הישראליים ת"י 885 חלקים 19,2,19.1,18,14,12,9 שתאריך פרסומם מופיע בהודעה על הרוויזיה בתקן (לרבות גיליונות התיקון שלהם) ישארו 885 בתוקף במשך 3 שנים מיום פרסום תקן ישראלי זה,ת"י חלק 20 ברשומות. בתום תקופה זו ייכנס לתוקף תקן ישראלי זה ת"י 885 חלק 20. כלומר, ישארו בתוקף עד לתאריך 14.2.2027 לפי ילקוט פרסומים 12092 מיום 14.2.2024
אוסף תקנים
תקן זה מופיע גם כחלק מאוסף תקנים. רכישה של אוסף תקנים מוזילה את עלות התקן הספציפי ומאפשרת רכישה של התקן לטווח של שנה או שלוש שנים.
לרכישת מנוי לאוסף תקניםקבצים קשורים
תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג
מספר | כותר מסמך |
---|---|
ת"י 885 חלק 1 |
תליטנ :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## תויגולויבורקימ תוקידב תכירעל ןוזמ לש םימגדמ
|
ת"י 885 חלק 5 |
תריפס :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## יתאוצ אצוממ םיקוקוטפרטס תצובקמ םיקדייחה
|
ת"י 885 חלק 10 |
תעיבק :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םתריפסו םייליפומרת םיקדייח לש תואצמיה
|
ת"י 885 חלק 11 |
הטבנה : ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םייליפומרתו םייליפוזמ םיגבנ לש הריפסו
|
ת"י 885 חלק 13 |
תוביס רוריב:ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## םוחב םירמושמ םייצמוח אל ןוזמ ירצומ לש לוקלקה
|
ת"י 885 חלק 15 |
תוטיש :ןוזמ ירצומל תויגולויבורקימ הקידב תוטיש## יללכ -תויפולח
|
קוד ארגון | שם הארגון | מספר מסמך | מידת התאמה | שנת המסמך |
---|---|---|---|---|
FDA | FOOD AND DRUG ADMINISTRATION | BAM: BACILLUS CEREUS | מאוזכר | - |
FDA | FOOD AND DRUG ADMINISTRATION | BAM: LISTERIA MONOCY | מאוזכר | - |
FDA | FOOD AND DRUG ADMINISTRATION | BAM: SALMONELLA | מאוזכר | - |
ISO | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION | 10272 | מאוזכר | - |
ISO | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION | 11290 | מאוזכר | - |
ISO | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION | 15213 | מאוזכר | - |
ISO | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION | 15214 | מאוזכר | - |
ISO | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION | 16649 | מאוזכר | - |
ISO | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION | 16654 | מאוזכר | - |
ISO | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION | 21527 | מאוזכר | - |
ISO | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION | 21528 | מאוזכר | - |
ISO | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION | 22964 | מאוזכר | - |
ISO | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION | 4832 | מאוזכר | - |
ISO | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION | 4833 | מאוזכר | - |
ISO | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION | 6579 | מאוזכר | - |
ISO | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION | 6887 | מאוזכר | - |
ISO | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION | 6888 | מאוזכר | - |
ISO | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION | 7218 | מאוזכר | - |
ISO | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION | 7251 | מאוזכר | - |
ISO | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION | 7932 | מאוזכר | - |
ISO | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION | 7937 | מאוזכר | - |
USDA | united states department of agriculture | MLG | מאוזכר | - |
לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה
תאור בעברית | תאור באנגלית |
---|---|
(שיטות ספירה (מיקרוביולוגיה | COUNT METHODS (MICROBIOLOGY) |
אנליזה מיקרוביולוגית | MICROBIOLOGICAL ANALYSIS |
בדיקות מזון | FOOD TESTING |
בקטריה, חיידקים | BACTERIA |
התאמת מזון לצריכת אדם | FOOD FIT FOR HUMAN CONSUMPTION |
מוצרי מזון | FOOD PRODUCTS |
מזון בעלי חיים | ANIMAL FEED |
לא קיימים מונחים לתקן זה