עבור לתוכן הראשי דלג לאזור חיפוש דלג לבר ניווט ראשי

הכשרת ראשי צוות HACCP

קורס הכשרת ראשי צוות HACCP



יותר ויותר ארגונים העוסקים במזון ובחקלאות נדרשים לקיים מערכת ניהול בטיחות מזון המבוססת על עקרונות ה- 
HACCP. יישום HACCP בארגון מבוסס על עבודת צוות מקצועית. ככל שצוות ה- HACCP מקצועי יותר ומיומן יותר בשיטה, כך גדל הסיכוי להצלחת הטמעת התקן בצורה טובה בארגון, וכמובן הגברת בטיחות המוצר.

 

אנו מציעים קורס מקיף להכשרת ראשי צוות HACCP.

 

מסיימי הקורס שיעמדו בהצלחה בבחינה, יזכו לתעודת ראש צוות HACCP, ויהיו כשירים להוביל תהליכי HACCP בארגונים.

 

מטרות הקורס: הקניית מיומנויות לניהול צוות HACCP, כדי להוביל תהליך של הקמת מערכת HACCPבארגונים בתחום המזון והמשקאות, ארגוני הסעדה, בתי אריזה חלקאיים ותעשיית האריזות.

בהובלתה של גלית אברג'ל, יועצת הבטחת איכות ובטיחות מזון. בעלת תואר שני בביוטכנולוגיה, אקולוגיה ואיכות הסביבה מאוניברסיטת תל-אביב, עורכת מבדקים בכירה בתחום המזון. 

בעלת ניסיון תעשייתי עשיר בהקמת מערכות איכות, פיתוח מוצרים והבטחת איכות במזון ובמחקר מיקרוביולוגי. בשנים האחרונות שימשה כמנהלת הבטחת איכות ופיתוח במפעלי מזון שונים. עוסקת  מעל 17 שנים במגוון התקנים והתחומים כגון: ISO 9001 ,HACCP, ISO 22,000 ,BRC ,ISO 14000, FSSC

 

קהל היעד: מועמדים לתפקיד ראש צוות HACCP או אנשי צוות מכהנים, יועצים בתחום מערכות ניהול בטיחות מזון המשמשים ראשי צוות HACCP בארגונים, מנהלים ועובדים במפעלי מזון וכו'.

 

נפגשים ביום שלישי | 03.12.2019 | בין השעות: 16:00-08:30

מתכונת הקורס: המפגש השני יתקיים ב- 04.12.2019. (21 שעות אקדמאיות)

המכללה. מכון התקנים הישראלי, רחוב חיים לבנון 42, תל אביב.

 

2164.5 ₪ (1850 ₪ ללא מע"מ)
  • מועד ההדרכה
    03/12/2019 - 04/12/2019
  • מספר מפגשים
    2
  • סה”כ שעות
    16
  • מיקום ההדרכה
    מכון התקנים הישראלי
  • מועד פתיחה
    03/12/2019
  • איש קשר לקורס

מועמדים לתפקיד ראש צוות HACCP וראשי צוות מכהנים, יועצים בתחום מערכות ניהול בטיחות במזון המשמשים ראשי

שם: גלית אברג'ל
התמחות: מזון
תיאור: יועצת הבטחת איכות ובטיחות מזון, מרצה בכירה בחטיבת המזון של מרכז ההדרכה במכון התקנים. בעלת תואר שני בביוטכנולוגיה, אקולוגיה ואיכות הסביבה מאוניברסיטת תל- אביב, עורכת מבדקים בכירה בתחום המזון. בעלת ניסיון תעשייתי עשיר בהקמת מערכות איכות, פיתוח מוצרים והבטחת איכות במזון ובמחקר מיקרוביולוגי. בשנים האחרונות שימשה כמנהלת הבטחת איכות ופיתוח במפעלי מזון שונים. עוסקת מעל 17 שנים במגוון התקנים והתחומים כגון: ISO 9001 ,HACCP, ISO 22,000 ,BRC ,ISO 14000 FSSC "גלית מדהימה!!! לא היה אפשר לבקש מדריכה טובה יותר!!" (בוגרת קורס HACCP, יוני 19)

איפה נפגשים ומתי

במרכז ההדרכה של מכון התקנים הישראלי,
רחוב חיים לבנון 42, תל אביב.

קבצים קשורים

תוכלו למצוא עניין גם בקבצים המצורפים, הקשורים ישירות לנושא התקן המוצג

דרישות לקורס

צור קשר

נשמח לעמוד לרשותך