תוכנית עבודה לוועדת תקינה ה' לתקני מזון 500

שם רכז: אתי גולן
דואר אלקטרוני: etig@sii.org.il
טלפון: 03-6465187
וועדה מספר תקן שם תקן מעמד חוקי איפיון הפעילות שלב נוכחי מועד תחילת שלב נוכחי מועדים צפויים
לביקורת ציבורית לפרסום
50908 6208-0-0-0 בשר תרנגולות: תאורים וכינויים תקן ישראלי הצעה 15 01/07/2014 13/09/2014
51404 1071-0-0-0 משקאות לא כוהליים תקן רשמי רויזיה 10 31/03/2015 09/02/2016
51405 1501-0-0-0 מי שתייה במיכלים תקן ישראלי רויזיה 10 31/03/2015 09/02/2016
51406 52-0-0-0 מיצי פירות ותרכיזיהם תקן רשמי רויזיה 10 17/02/2014 09/07/2014 11/01/2015
51406 776-0-0-0 נקטר פירות תקן רשמי רויזיה 10 16/02/2015 28/12/2015
51601 291-1-0-0 שימורי דגים בשמן רשמי חלקית רויזיה 30 23/11/2012 10/05/2014
51601 291-4-0-0 שימורי דגים:קרפיון בנוסח מסורתי רשמי חלקית רויזיה 30 10/05/2014
51601 301-0-0-1 שימורי דגים ברוטב עגבניות רשמי חלקית גליון תקון 07 21/05/2014 06/07/2014
51601 338-0-0-1 שימורי דגים:דגים מעושנים או דגים בטעם רשמי חלקית גליון תקון 07 21/05/2014 06/07/2014
51601 746-2-0-1 שימורי דגים:קוליאס)מקרל(או טרכון רשמי חלקית גליון תקון 07 21/05/2014 06/07/2014
52104 356-0-0-0 סוכר רשמי חלקית רויזיה 18A 05/03/2014 17/03/2014 02/05/2014
52104 443-0-0-1 סירופ גלוקוז תקן ישראלי גליון תקון 18A 10/03/2014 11/04/2014 27/05/2014
54202 877-0-0-2 פירות וירקות מוקפאים:כללי תקן רשמי גליון תקון 38 13/06/2014
54302 1075-0-0-0 צימוקים תקן רשמי רויזיה 10 19/06/2014 03/10/2014
54302 1130-0-0-0 שזפים תקן רשמי רויזיה 10 19/06/2014 03/10/2014
54302 1251-0-0-0 תמרים תקן רשמי רויזיה 10 19/06/2014 03/10/2014
54302 1295-0-0-0 פירות יבשים כללי תקן רשמי רויזיה 10 19/06/2014 03/10/2014
54302 1312-0-0-0 תאנים תקן רשמי רויזיה 10 19/06/2014 03/10/2014
54901 1254-0-0-1 סלטים מחומרים צמחיים תקן רשמי גליון תקון 10 17/04/2014 02/06/2014
55002 1152-0-0-0 אבקות להכנת רפרפת תקן רשמי רויזיה 02 06/06/2014 26/11/2014